Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Trei români au fost prinși de poliție în timp ce încercau să fure din grădina unei locuințe private
WhatsApp
Tentativă de furt în grădina unei cabane: trei persoane arestate. Alte două persoane încătușate în timpul controalelor carabinierilor pentru trafic de droguri și pentru că au încălcat regimul semideschis de detenție. 
Bătaie între români într-o stație de autobuz din Roma. Un bărbat a fost tamponat de o mașină

În ultimele două zile, serviciile specifice de control desfășurate de carabinierii companiei Viareggio în zona Versilia, destinate în special combaterii fenomenului de furturi din locuințe și întreprinderi și a traficului de droguri, au dus la arestarea a cinci persoane.

 

Trei români prinși la furat în grădina unei locuințe private

 

Noaptea trecută, soldații de la postul Marina di Pietrasanta au intervenit pe Via Ariosto din Forte dei Marmi unde, în urma intensificării controalelor, au surprins trei cetățeni de origine română, doi de 39 de ani și unul de 36 de ani.

Aceștia erau toți cunoscuți deja de poliție, și au fost prinși chiar în timp ce încercau să sustragă din grădina unei locuințe private bicicleta unei femei, un generator și câteva unelte de grădină.

Românii au fost imediat reținuți și arestați pentru violare de domiciliu în complicitate, unul dintre ei fiind ulterior condamnat la închisoare, iar ceilalți doi la arest la domiciliu. Prada, care a fost recuperată în totalitate, a fost în schimb returnată imediat proprietarului de drept.

 

Italian, arestat pentru trafic de droguri

 

De asemenea, la capătul unei anchete antidrog coordonate de Procuratura din Lucca, carabinierii de la stația Marina di Pietrasanta au arestat un bărbat italian de 52 de ani, șomer, cu antecedente penale specifice, pentru trafic de droguri.

Activitatea de investigație desfășurată de carabinieri a permis constatarea răspunderii penale a bărbatului în ceea ce privește mai multe vânzări de droguri care au avut loc de la începutul anului 2019 până în octombrie 2022 în favoarea mai multor consumatori din Camaiore, Pietrasanta și Seravezza.

În timpul activităților s-a reușit, de asemenea, confiscarea mai multor doze de droguri, cântare și materiale pentru ambalarea substanței, precum și venituri în numerar provenite din activitatea ilegală.

Ieri, carabinierii de la stația Querceta au arestat și un cetățean italian de 37 de ani, rezident în Seravezza, care a încălcat de nenumărate ori conform militarilor operativi, regimul de semilibertate la care era supus bărbatul. Acesta a fost dus la închisoarea din Lucca, unde va continua să-și ispășească restul anului de detenție, conform presei străine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel