Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Tensiuni într-un avion Ryanair: Zbor întârziat trei ore din cauza unei femei care a refuzat să închidă apelul video și a amenințat echipajul
WhatsApp
O femeie a refuzat să-și închidă telefonul mobil și chiar a amenințat pasagerii și echipajul de zbor, iar avionul a decolat de pe aeroportul Malpensa din Milano cu trei ore întârziere, după intervenția poliției.
Sursa foto: Captura Telebari

Incidentul a avut loc înainte de plecarea unui zbor Ryanair de pe aeroportul Malpensa din Milano, cu destinația Brindisi: în cele din urmă a fost nevoie de intervenția poliției.

Trei ore de întârziere la ora de plecare, din cauza capriciilor unei pasagere: femeia nici nu a vrut să audă de terminarea apelului video și de oprirea telefonului mobil, așa cum îi ceruse personalul de zbor al companiei Ryanair, pentru a permite avionului să plece de la Milano Malpensa spre aeroportul Brindisi. 

Tensiuni într-un avion Ryanair, în Italia

 

"Trebuia să plecăm la ora 17.45, iar zborul era deja întârziat din cauza altor probleme", a declarat un martor pentru Telebari. În momentul în care pilotul se apropia de pistă, membrii echipajului i-au cerut în mod repetat unei pasagere să își închidă telefonul mobil. 

În ciuda insistențelor echipajului de zbor și ale câtorva pasageri care începeau să devină nervoși, femeia nu numai că ar fi refuzat în mod repetat să se supună ordinelor, dar ar fi început să amenințe cu voce tare echipajul și ceilalți pasageri de la bord.

Zbor întârziat trei ore din cauza unei femei care a refuzat să închidă apelul video

 

Ea l-a forțat chiar și pe căpitan să anuleze manevra de decolare și să se întoarcă. 

În cele din urmă, aeronava a decolat, cu trei ore mai târziu decât era programat, dar fără pasagerul hărțuitor la bord: pentru a o da jos, personalul Ryanair a fost nevoit chiar să ceară ajutorul poliției.

Într-o înregistrare video difuzată de radiodifuzorul din Apulia, de fapt, femeia poate fi văzută pe punctul de a coborî din avion, cu bagajele în mână, escortată de agenții de serviciu. 

 

---------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG  

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel