Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tatăl român, care îşi ţinea fiica încuiată într-o cameră din casă, a fost reținut de polițiști
WhatsApp
Tatăl român, acuzat că își ținea fiica bolnavă psihic închisă înt-o cameră, a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști, iar astăzi va fi prezentat instanței.    

„Față de bărbat s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de miercuri să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive”, a transmis IPJ Prahova.

Femeia a fost preluată de reprezentanții DGASPC Prahova în vederea integrării într-un centru specializat.

Polițiștii orașului Mizil, județul Prahova, s-au sesizat din oficiu, marți, cu privire la faptul că o femeie din comuna Jugureni ar fi ținută încuiată într-o cameră de către tatăl său.

 

Fiica, găsită după un grilaj metalic, închis cu un lacăt

 

„S-a constituit echipă operativă care, împreună cu reprezentanţi ai primăriei, s-au deplasat la imobilul în cauză, iar în prezenţa bărbatului s-a pătruns în interiorul locuinţei, prevăzută cu un grilaj metalic, asigurat cu un lacăt, unde a fost identificată o femeie, în vârstă de 42 de ani. În urma examinării vizuale, femeia nu prezenta leziuni fizice, având libertate de mişcare în cadrul încăperii, prezentând o stare de senilitate, fără a putea oferi răspunsuri cu privire la situaţia în care a fost găsită”, se precizează în comunicat.

Din discuțiile cu bărbatul a reieșit că fiica sa suferă de afecțiuni psihice, acesta recurgând la acest gest pe motiv că nu își poate purta singură de grijă.

„În cauză s-a luat legătura cu procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mizil, care a dispus să se efectueze cercetări faţă de bărbatul în vârstă de 77 de ani sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal”, precizează IPJ Prahova, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel