Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tată român, condamnat la închisoare după ce a încercat să își ucidă copilul. Bărbatul voia să se răzbune pe fosta soţie
WhatsApp
Un român în vârstă de 40 de ani din Piatra Neamţ şi-a aflat pedeapsa după ce a provocat intenționat o explozie în apartamentul în care locuia împreună cu băiețelul lui, în vârstă de numai patru ani.    

În urma faptei sale, bărbatul a fost condamnat la 12 ani şi 2 luni de închisoare şi plata unor sume considerabile pentru pagubele pe care acesta le-a provocat, scrie ȘtirileProtv. Cu toate acestea, rămâne suferința celui mic.

În luna ianuarie a acestui an, bărbatul, care se afla în proces de divorţ cu mama băiețelului, a provocat o explozie în apartamentul în care se afla împreună cu cel mic. Acesta era supărat că a pierdut custodia băiețelului său.

Înainte de a recurge la acest gest, bărbatul și-a sunat soţia şi a ameninţat-o că mai degrabă ucide copilul, decât să îl piardă. Din fericire, explozia a provocat numai pagube materiale, iar cel mic a scăpat teafăr.

Acum, tatăl este obligat de instanţă să le plătească pagubele pe care le-a provocat, respectiv patru mii de euro către vecini și 100 de mii de euro copilului său.

În plus, pe lângă cei 12 ani de închisoare, bărbatul nu își poate exercita timp de patru ani niciun fel de drept părintesc asupra copilului care a rămas în grija mamei. Sentința este definitivă, scrie ȘtirileProtv

 

Copil român, ars pe față și mâini, în urma unui incendiu violent

 

În urmă cu câteva zile, un alt copil a fost victima unui incendiu, de această dată. Copilul, în vârstă de 14 ani, a ajuns la spital în urma unui incendiu, izbucnit în locuința sa. Copilul a suferit arsuri la mâini şi faţă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, un copil în vârstă de 14 ani a ajuns la spital, vineri, după ce a suferit arsuri la mâini şi faţă într-un incendiu izbucnit în locuinţa sa din localitatea suceveană Satu Mare.

După ce au fost sesizați, la faţa locului au intervenit pompierii militari şi civili cu trei autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD.

Potrivit sursei citate, incendiul a cuprins doar  nivelul unei camere de locuit, iar pompierii lucrează la lichidarea flăcărilor.

Mama minorului, în vârstă de 43 de ani, a suferit un atac de panică şi a fost, de asemenea, transportată la spital.

Pompierii urmează să stabilească care au fost cauzele care au dus la izbucnirea incendiului, scrie Agerpres.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel