Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tată cu chip de monstru. Două adolescente au fost VIOLATE
WhatsApp
Un bărbat de 43 de ani, din comuna Filipeşti, judeţul Bacău, a fost arestat, miercuri, fiind acuzat că a violat două adolescente, de 15 şi 17 ani, fetele concubinei sale. Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Bacău face anchetă în acest caz.

Bărbatul de 43 de ani, din comuna Filipeşti, judeţul Bacău, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce concubina sa le-a spus poliţiştilor că bărbatul i-a violat fiicele, care au 15 şi 17 ani. Pe numele băcăuanului a fost deschis un dosar penal pentru viol şi loviri şi alte violenţe sub forma violenţei domestice.

„Poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie de 37 de ani din comuna Filipeşti cu privire la faptul că un bărbat de 43 de ani cu care aceasta avea o relaţie de concubinaj ar fi întreţinut relaţii sexuale prin costrângere cu cele două fiice minore ale sale, respectiv o tânără de 15 ani şi una de 17 ani. În urma probatoriului administrat de poliţişti, bărbatul de 43 de ani, bănuit de comiterea infracţiunilor de viol şi lovire sau alte violenţe sub forma violenţei domestice a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore şi în cursul zilei de astăzi (miercuri – n.r.) a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Buhuşi şi ulterior instanţei care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile", a declarat Cătălina Păduraru, purtător de cuvânt al IPJ Bacău.

O anchetă a fost demarată şi de către Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Bacău, iar un psiholog a participat la audierile făcute de poliţişti. Mai mult, familiei i s-a oferit sprijin, însă, potrivit reprezentanţilor DGASPC Bacău, mama a refuzat ajutorul.

„S-a prezentat la audiere un psiholog din partea instituţiei noastre, s-au propus mai multe tipuri de servicii pentru sprijinul familiei, dar mama a refuzat spunând că va încerca să meargă la o rudă apropiată, într-un alt judeţ, să locuiască acolo. Din observaţiile pe care le-au făcut specialiştii noştri la faţa locului s-a observat un profund ataşament între mamă şi cei cinci copii şi serviciile pe care le-am oferit, le oferim în continuare dacă vor avea nevoie de un sprijin din partea instituţiei noastre", a declarat Marian Vătămănescu, purtător de cuvânt al DGASPC Bacău.

Potrivit unor surse, bărbatul de 43 de ani le-ar fi agresat pe cele două fete timp de doi ani, conform Mediafax.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel