Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Adolescentul care și-a ucis cu sânge rece iubita de 15 ani: "M-a posedat diavolul. La fel ca pe Netflix"
WhatsApp
Apar noi detalii șocante în cazul Chiaeri Gualzetti, adolescenta înjunghiată mortal de iubitul său la câteva sute de metri de casă. Băiatul susține că a fost posedat de Diavol.  
Foto: corriere.it

Adolescentul arestat pentru uciderea Chiarei Gualzetti, tânăra de 15 ani din Italia găsită moartă, luni după-amiază, la marginea unei păduri din Monteveglio, Bologna, le-a declarat anchetatorilor că a fost posedat de Diavol în momentul în care a comis fapta.   

Băiatul a mărturisit că a înjunghiat-o pe Chiara, după ce o "o voce interioară" i-ar fi spus să ucidă. În plus, ar fi fost enervat de avansurile fetei.

"Chiara a vrut să fie cu mine, dar nu o mai suportam, m-a enervat și am ucis-o. În acel moment, Diavolul, Samael, m-a posedat. L-am văzut, m-a chemat, am auzit voci. Am fost posedat la fel ca Lucifer din serialul de pe Netflix", a fost declarația halucinantă a adolescentului, potrivit publicației La Stampa.

Cazul Chiarei Gualzetti a impresionat Italia

 

Chiara Gualzetti a dispărut de acasă duminică. Luni după-amiază, copila a fost găsită moartă la marginea unei păduri din Monteveglio (Bologna) la mai puțin de un kilometru de casă, într-o zonă aglomerată

Trupul neînsuflețit a fost găsit într-un tufiș, pe vârful unui deal din parcul regional Abația din Monteveglio. În mod tragic, Chiara se afla la câteva sute de metri de casa ei, unde tatăl ei Vincenzo și mama Giusi o așteptau cu sufletul la gură de mai bine de 24 de ore.

Potrivit publicației Corriere Della Sera, tânăra plecase de acasă duminică, la 9 dimineața, și de atunci nimeni nu mai știa nimic de ea. La începutul după-amiezii, părinții au sunat la carabinieri și a fost declanșată o amplă operațiune de căutare la care au participat pompieri, voluntari și polițiști cu câini de urmă.

Nu se știe cât timp a zăcut fata acolo unde a fost găsită, mai ales că zona respectivă este plină de oameni, mai ales în weekend. Trupul a fost găsit la marginea unei păduri. Avea răni înjunghiate în gât și piept și multe vânătăi, ca și cum fata de 15 ani ar fi fost bătută.

Când Chiara a dispărut duminică, polițiștii au aflat că un prieten al său se afla printre ultimele persoane cu care s-a întâlnit adolescenta. Luat la întrebări, băiatul ar fi încercat să se disculpe, însă seara târziu, într-un final, a mărturisit fapta. Băiatul a fost arestat și este cercetat pentru crimă.

Cazul a fost preluat de procurori, care încearcă să afle dacă au mai fost și alte persoane implicate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel