Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tânără, bătută de iubit, până și-a dat ultima suflare. Victima nu a avut nicio șansă să supraviețuiască loviturilor
WhatsApp
O femeie în vârstă de 33 de ani, din Cimișlia, Republica Moldova, a murit, după ce a fost bătută cu bestialitate de concubinul său.  Informația a fost confirmată de  Cristina Vicol, o fițer superioară de presă al IP Cimișlia. 

Potrivit poliției, în urma expertizei medico-legale, s-a stabilit că decesul victimei a survenit în unor traume toracice și abdominale. În timpul interogatoriului, concubinul victimei a comunicat că la data de 11.09.2021 a consumat alcool împreună cu femeia, după care a izbucnit un conflict spontan.

În timpul scandalului, ar fi lovit-o pe tânără cu picioarele în regiunea abdomenului și cu palmele peste față, după care s-au culcat. La scurt timp, femeia a decedat, relatează Unimedia.md.

Oamenii legii au mai stabilit că bărbatul a mai agresat-o fizic pe concubina sa, acesta fiind deja în vizorul organelor de poliție, având la activ două dosare penale pentru violența în familie. Polițiștii IP Cimișlia au deschis o anchetă penală în scopul stabilirii tuturor circumstanțelor crimei, iar bărbatul a fost reținut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel