Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tânăr român, scandal într-o librărie din Austria: A atacat un client, apoi a sărit și la polițiștii chemați să-l calmeze
WhatsApp
Un tânăr de 19 ani, de naționalitate română, a deteriorat, vineri după-amiază, bunuri într-o librărie din cartierul Murtal din Judenburg, Austria, după care a atacat mai multe persoane, inclusiv polițiști.

Poliția a fost chemată vineri, în jurul orei 17.45, la o librărie din Judenburg. Motivul apelului a fost un bărbat, necunoscut la momentul respectiv, care ar fi deteriorat bunurile din magazin.

Apropiindu-se de locul faptei, polițiștii au observat o altercație fizică între mai multe persoane într-o cafenea situată nu departe de librărie, potrivit Heute.at.

Tânăr român, scandal într-o librărie din Austria

 

În timpul investigației s-a dovedit că inițiatorul altercației a fost, de asemenea, responsabil pentru pagubele materiale raportate.

Potrivit trecătorilor, românul de 19 ani, care locuiește în cartierul Murtal, a atacat fără motiv un client de 63 de ani din cafenea. Bărbatul în vârstă de 63 de ani din cartierul Murtal a fost rănit ușor. Martorii l-au ajutat pe acesta.

Tânărul de 19 ani, care era cunoscut de poliție, nu și-a încetat comportamentul, l-a atacat din nou și din nou pe bărbat și a fost apoi arestat de polițiștii care au intervenit.

Tânărul a opus o rezistență puternică și i-a lovit de mai multe ori pe polițiști, care, din fericire, nu au fost răniți. Un test de alcoolemie efectuat asupra tânărului de 19 ani a arătat că acesta era puternic aflat sub influența alcoolului.

Tânărul nu a putut fi încă interogat din cauza nivelului ridicat de alcool, urmând să fie adus la secție ulterior.

 

Vezi și: 

Austria. Samsar român, judecat pentru o fraudă cu mașini de peste 170.000 de euro: "Autoturismele nu au existat"

 

Un român este judecat la Jennersdorf, Austria, pentru complicitate la o escrocherie care implica tranzacționare de mașini. El și complicele său și-ar fi însușit ilegal peste 170.000 de euro pentru niște mașini inexistente pe care le puneau la vânzare pe Internet.

Cumpărătorii au plătit pentru mașinile pe care doreau să le cumpere, au plătit un avans, dar banii au dispărut. În cinci cazuri, escrocii au indus în eroare cumpărătorii de mașini din districtul Jennersdorf pentru a transfera avansuri. Pagubele se ridică la 172.000 de euro, potrivit anchetatorilor.

În cartierul Jennersdorf își avea sediul o firmă dubioasă, prin intermediul căreia anul trecut au fost puse în vânzare mașini pe o platformă de internet. Cinci părți interesate au plătit avansuri în valoare de 172.000 de euro. Nu au primit niciodată mașinile pe care le comandaseră, potrivit bvz.at.

"Mașinile nu au existat", a explicat procurorul Christian Peto. Probabil că autorii au descărcat pur și simplu fotografiile frumoase ale mașinilor de pe internet.

Vezi continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel