Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tânăr român, mort pe autostradă în Austria, din cauza unui șofer care circula pe banda de urgență. Românul coborâse din mașină
WhatsApp
Un român și-a pierdut viața pe o autostradă din Austria, după ce făcuse un mic accident și a coborât din autoturism, pe banda de urgență
Austria. Muncitor român, victima unui accident de muncă. Bărbatul a fost lovit de o piatră, desprinsă de pe o stâncă.

Accidentul mortal a avut loc joi la primele ore ale dimineații, pe A14, lângă Nenzing (Vorarlberg). Un tânăr șofer român de 23 de ani a lovit balustrada care separă sensurile de mers, apoi a tras mașina pe banda de urgență, după care a coborât din vehicul după accident. La scurt timp după aceea, a fost lovit de o mașină care circula pe banda de urgență. Românul a murit din cauza rănilor grave. 

Din câte se pare, mașina românului a derapat joi dimineață, din motive necunoscute. După evenimentul neplăcut, șoferul a coborât din mașină. În același timp, un bărbat austriac de 48 de ani își conducea mașina pe A14 spre Germania. Pentru că multe mașini voiau să iasă de pe autostradă, accidentul inițial producându-se chiar imediata apropiere a nodului rutier Nenzing, austriacul a vrut să le facă loc și astfel a condus pe banda de urgență. 

În mod inexplicabil, austriacul nu a văzut mașina românului aflată pe banda de urgență

 

Pentru că a condus foarte tare și nici nu a văzut ce este în față, pe banda de urgență, mașina bărbatului de 48 de ani l-a lovit atât cetățeanul român, cât și vehiculul acestuia. Tânărul de 23 de ani a rămas blocat sub vehicul în urma coliziunii. Mașina austriacului s-a oprit la aproximativ 30 de metri. Martorii accidentului l-au scos pe român de sub mașină și i-au acordat primul ajutor. Dar, în ciuda acestor măsuri, bărbatul a murit la locul accidentului. 

Austriacul în vârstă de 48 de ani s-a rănit la mâna stângă în urma impactului și a fost transportat la spital.

În timp ce accidentul era investigat, A14 în direcția spre Germania a fost închisă timp de aproape patru ore între ieșirea Nenzing și ieșirea Frastanz, relatează publicația Krone. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel