Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tânăr român, mort după un accident cumplit. Bărbatul a fost proiectat în afara drumului, unde a fost găsit fără viață
WhatsApp
Un român în vârstă de 30 de ani a murit în urma impactului cu o autoutilitară, luni seară, între Rădăuți și Gălănești. Accidentul a fost unul violent, tânărul fiind proiectat în afara drumului, unde a fost găsit mort.
Foto ILUSTRATIV

Un român în vârstă de 30 de ani a murit în urma impactului cu o autoutilitară, luni seară, între Rădăuți și Gălănești. Accidentul a fost unul violent, tânărul fiind proiectat în afara drumului, unde a fost găsit mort.

Potrivit Monitorul de Suceava, din cercetările poliției rezultă că un bărbat, în vârstă de 59 de ani, care conducea o autoutilitară, pe direcția dinspre municipiul Rădăuți spre Gălănești, a lovit din spate, cu partea dreaptă a mașinii, un pieton în vârstă de 30 de ani, care, rezultă din primele date de anchetă, se deplasa neregulamentar, pe partea carosabilă.

Medicii ajunși imediat la fața locului au constatat decesul bărbatului. Primele date de anchetă indică faptul că și șoferul a circulat imprudent și nu a respectat regula privind depășirea. Pietonul se deplasa și el pe partea carosabilă, în mod neregulamentar.

În acest caz, ancheta polițiștilor continuă, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, în cadrul unui dosar de ucidere din culpă, informează monitorulsv.ro.


Un bărbat a murit pe loc, acroșat de o mașină, pe E85, între Focșani și Bacău

 

Un accident asemănător a avut loc cu câteva săptămâni în urmă, când o mașină care circula pe sensul Focșani-Bacău a acroșat un pieton care se angajase în traversarea străzii pe Drumul Național 2 E 85 Pufești.

Polițiștii Serviciului Rutier au intervenit la locul accidentului rutier sesizat prin apel 112. După sosirea echipajelor de la Ambulanță, a fost declarat decesul pietonului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Victima a fost identificată: este vorba despre un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Domnești.

Un bărbat de 47 de ani a murit duminică după-amiază după ce s-a răsturnat cu mașina într-un șanț de pe marginea unui drum național.

Potrivit IPJ Arad, accidentul a avut loc pe DN 79A, la kilometrul 106. Un bărbat de 47 de ani, care se afla la volanul unei mașini, a pătruns pe contrasens. Bărbatul a pierdut controlul volanului, iar automobilul s-a răsturnat în șanț.

În urma accidentului, bărbatul, care se afla singur în mașină, a decedat. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.




Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel