Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tânăr român, mort după ce a căzut cu mașina într-un lac de acumulare
WhatsApp
Un tânăr, de 20 de ani, a murit, miercuri după-amiază, după ce maşina în care se afla a căzut într-un lac de acumulare de pe râul Olt, în localitatea Ioneşti, el fiind adus la mal în stop cardio-respirator, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea.
Tânăr român, mort după ce a căzut cu mașina într-un lac de acumulare Sursa - ISU Valcea

Pompierii vâlceni au precizat că bărbatul era pasager în autoturismul care a plonjat în apă. La volan se afla o tânără de 18 ani, care a reuşit să se salveze înainte ca maşina să se scufunde.

"Pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitaţi în jurul orei 14.00 pentru salvarea unei persoane, după ce un autoturism a căzut în lacul de acumulare Băbeni, de pe râul Olt, în localitatea Ioneşti, sat Marcea. Şoferul a pierdut controlul asupra autoturismului şi a sărit peste dig, plonjând în lac. La scurt timp de la producerea evenimentului, o victimă s-a autoevacuat, cea de-a doua rămânând blocată în maşină.

Autoturismul a fost scos din lac de cetăţeni cu ajutorul unei autoplaforme particulare. Victima blocată în maşină a fost declarată decedată, după efectuarea manevrelor de resuscitare de către echipajul de la Ambulanţa Vâlcea, trimis la faţa locului", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger.

Cazul a fost preluat de către poliţişti, care efectuează acum cercetări pentru stabilirea cu exactitate a condiţiilor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

 

Bărbat din Ucraina decedat, găsit de poliţiştii de frontieră în apropiere de malul românesc al râului Tisa 

 

Corpul unui bărbat decedat, probabil ucrainean, a fost descoperit de poliţiştii de frontieră în albia râului Tisa, aproape de localitatea Crăciuneşti, a informat, marţi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei, Iulia Stan.

Polițiștii au fost sesizați marți dimineața de polițiștii Sectorului Poliției de Frontieră Sighetu Marmației despre faptul că în comună Bocicoiu Mare, în albia râului Tisa, se află un cadavru.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că, la o distanță de aproximativ 15 metri față de malul râului Tisa, se afla un cadavru prins în vegetația din râu.

A fost solicitată intervenția celor de la ISU Maramureș, care au adus la mal cadavrul unui bărbat de aproximativ 30-35 de ani.

În aceeași perioadă cu sesizarea polițiștilor de frontieră, la Postul de Poliție Bocicoiu Mare se afla un bărbat de 56 de ani din Ucraina, care ar fi anunțat dispariția cumnatului său de care nu mai știa nimic de câteva zile.

Bărbatul de 56 de ani le-a descris polițiștilor semnalmentele persoanei dispărute, iar, ulterior, a fost condus la fața locului, ocazie cu care a identificat corpul neînsuflețit ca fiind al cumnatului său, un bărbat de 34 de ani din Ucraina.

Cadavrul a fost transportat la spital în vederea efectuării necropsiei. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările producerii evenimentului și cauza decesului.

 [citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel