Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tânăr român, înjunghiat mortal în piept. Polițiștii au reținut două persoane
WhatsApp
Un tânăr, în vârstă de 29 de ani, din Huși a ajuns, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la spital, după ce a fost înjunghiat în condiții necunoscute. Din nefericire, la scurt timp a decedat.
Tânăr român, înjunghiat mortal în piept. Polițiștii au reținut două persoane.

Potrivit reprezentanților Ambulanței Vaslui, s-a intervenit în timpul nopții, pentru a-i fi acordate primele îngrijiri medicale unui tânăr de 29 de ani, înjunghiat.

Rănile au fost produse la nivelul pieptului. Nu se cunosc condițiile în care tânărul a fost înjunghiat.

„A fost trimisă o ambulanță B2 care a găsit victima în stare gravă, inconștient, cu multiple plăgi înjunghiate și în șoc hemoragic”, spun reprezentanții Ambulanței Vaslui. Tânărul a fost transportat de urgență la Spitalul Huși, dar la scurt timp a decedat. Polițiștii fac cercetări pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs eveniment, scrie https://stiriest.ro 

 

Două persoane se află în custodia polițiștilor

 

„Poliția Municipiului Huși a fost sesizată, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, un bărbat, în vârstă de 29 de ani, ar fi fost înjunghiat și se află, în stare de inconștiență, în scara unui bloc, de pe strada Ștefan cel Mare, municipiul Huși.

Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Huși, pentru acordarea de îngrijiri medicale însă a decedat în cursul dimineții. La fața locului, s-a deplasat o echipă complexă de cercetare din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui pentru a fi efectuate cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs decesul persoanei.

Întrucât în cauză există suspiciunea săvârșirii unei infracțiuni contra vieții, cercetările au fost preluate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui.

2 persoane bănuite de participarea la săvârșirea infracțiunii sesizate, bărbați de 30, respectiv 31 de ani, din Huși, au fost depistate și se află în custodia polițiștilor”, a transmis IPJ Vaslui.

 

Vezi si:

 

Spania. Român, arestat după ce și-a atacat iubita și soacra. Femeile au fost transferate la spital cu numeroase răni

 

Un român, în vârstă de 37 de ani, și-a înjunghiat iubita, în vârstă de 25 de ani, și pe mama acesteia, în vârstă de 49 de ani, într-o casă din cartierul valencian La Torre, Spania.

Garda Civilă a arestat un român după ce acesta și-a înjunghiat iubita și soacra. Evenimentele violente au avut loc duminică în jurul miezului nopții, într-o casă de pe Calle Pintor Joan Miró.

După ce au primit sesizarea înjunghierii, mai multe patrule ale Gărzii Civile și ale Poliției Locale din Valencia s-au deplasat la fața locului pentru a ajuta victimele. Trei ambulanțe, două dintre ele de la Serviciul de Asistență Medicală Urgent (SAMU), s-au deplasat și ele la La Torre pentru a asista victimele și a le transfera la spitalele La Fe și Clínico.

Femeia în vârstă de 49 de ani a suferit mai multe tăieturi la umăr și piept atunci când și-a apărat fiica și a stat între cei doi în plină agresiune. După ce a fost tratată la Spitalul Clinic, victima a fost externată și mutată în La Fe, unde fiica ei este internată. Tânăra internată are mai multe înjunghieri în piept. 

Garda Civilă Alfafar l-a arestat pe agresor, un bărbat de 37 de ani, de naționalitate română, pentru infracțiunile de tentativă de omor și vătămare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel