Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tânăr român înecat în mare, la Olimp. Gabriel avea 20 de ani: Fiu de preot, era un student strălucit
WhatsApp
Un tânăr de 20 de ani din Iași a murit, duminică, în stațiunea Olimp. Gabriel era un student eminent, fiul unor profesori universitari ai Universității Alexandru Ioan Cuza. Tatăl său era preot. 

Din cauza valurilor mari și a curenților puternici, tânărul de 20 de ani nu a mai putut ieși la mal. Salvamarii l-au scos din apă, însă era prea târziu. Medici au început de îndată manevrele de resuscitare, însă nu au putut decât să declare decesul tânărului.

Potrivit apropiaților, Iliuță Gabriel M. era unui dintre studenții străluciți ai Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar părinții lui Gabriel sunt amândoi profesori universitari la Facultatea de Teologie Ortodoxă Dumitru Stănilloae din Iași, tatăl său fiind chiar preot.

Părintele Calistrat, unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți duhovnici din România a transmis un mesaj de condoleanțe pe pagina sa de Facebook: „Astăzi 9 August, Iliuță Gabriel Melniciuc, fiu duhovnicesc, student la F.A. în Iași, a zburat la Cer, în urma unui stop cardio- respirator, fiind găsit în apele Mării Negre în stațiunea Olimp. Cu toată străduință medicilor de prim ajutor al serviciului SMURD- salvamar, la vârsta de 20 ani, viața nu s-a mai întors în trup, iar sufletul lui tânăr a zburat la Cer, spre Dumnezeu.

Condolianțe familiei Pr. Melniciuc Ilie și pzvt. Nicoleta, ambii profesori la facultatea de Teologie Ortodoxă Dumitru Stăniloae din Iași. Veșnica lui pomenire! Odihnă veșnică în mila Preasfintei Treimi și a luminii veșnice în Duhului Sfânt. Chipul Slavei Tale sunt, deși port rănile păcatelor, eu sunt oaia cea pierdută, cheamă-mă Mântuitorule și mă mântuiește.(Psalmii). Regrete sincere din partea părinților slujitori, de la mănăstirile Bujoreni și Vlădiceni, care l-au cunoscut pe studentul Iliuță Gabriel Melniciuc“, a scris părintele Calistrat pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel