Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Românii au luat cu asalt centrele de emitere a paşapoartelor. Solicitările pentru eliberarea unui act de călătorie, în creștere
WhatsApp
Situația din Ucraina le dă motive de îngrijorare şi românilor. Mulţi vor să fie pregătiţi în cazul în care vor fi nevoiţi să treacă prin aceeaşi situaţie. Solicitările pentru eliberarea de paşapoarte noi a crescut mult în ultima perioadă.    
Românii au luat cu asalt centrele de emitere a paşapoartelor. Solicitările pentru eliberarea unui act de călătorie, în creștere

Sute de români stau la coadă la centrele de emitere a paşapoartelor. Solicitările pentru eliberarea unui paşaport au crescut foarte mult în această perioadă.

Site-ul epasapoarte.ro pentru programări online funcţionează cu dificultate în aceste zile, transmite Antena3.

În Capitală, primele programări pentru eliberarea paşaportului sunt disponibile abia spre sfârşitul lunii martie. În Gorj, cererile s-au triplat în ultima săptămână. 

Programările pentru paşaport se pot face începând cu data de 1 aprilie, însă cei care au programări făcute online pot veni la centrul de paşapoarte, însă după ora 16. Cei care nu au programări sunt dispuşi să aştepte oricât este nevoie pentru a putea să îşi facă acest act.

Taxa pentru paşaport este în jur de 250 de lei, iar oamenii trebuie să prezinte la ghişeu fie paşaportul vechi, fie buletinul. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel