Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Surpriză de infarct într-un restaurant: O clientă a primit o notă de plată de aproape 55.000 de euro
WhatsApp
O vizită la un restaurant s-a încheiat cu o notă de 55.000 de euro pentru o influenceriță din China. Motivul: o fotografie neinspirată postată pe o platformă de socializare.
Surpriză de infarct într-un restaurant, O clientă a primit o factură de aproape 55.000 de euro. Sursa - Pexels

Nu există persoane care să nu aibă un cont pe rețelele de socializare. Dar părerile despre rețelele de socializare sunt împărțite. Unii oameni văd rețelele sociale doar ca pe o lume iluzorie. O fotografie simplă postată pe o platformă de socializare i-a adus unei tinere o factură de cinci cifre, după cum relatează oe24.at.

Oricine postează fotografii pe rețelele sociale în timp ce comandă mâncare ar trebui să fie atent, deoarece acest lucru l-ar putea costa mult, așa cum a pățit o influenceriță din China.

În zilele noastre, orice și totul este distribuit pe platformele de socializare. Influencerii își arată urmăritorilor viața lor de zi cu zi, arătându-le totul, inclusiv mâncarea și meniul. Exact asta a făcut o femeie din China. În timp ce vizita un restaurant cu fiica ei, ea a distribuit o fotografie a unui meniu. Un cod QR al meniului putea fi văzut în fotografie, doar că acesta era atribuit în timp real mesei la care aceasta stătea. 

 

Femeia nu va uita prea curând nota de plată de de 55.000 de euro

 

Astfel, mii de oameni au profitat de această oportunitate și au comandat iar și iar, dar nu în numele lor, ci în cel al tinerei. Deși a șters postarea relativ repede, probabil că femeia nu va uita prea curând factura, care conținea o sumă impresionantă de echivalentul a 55.000 de euro.

Din fericire pentru influencerița chineză, restaurantul a fost înțelegător. Potrivit raportului, ea nu trebuia să plătească factura. Cu toate acestea, un avocat a avertizat împotriva „comenzilor false rău intenționate”,  citat de ziarul austriac Chinadaily. În China, s-ar putea confrunta cu amenzi sau deduceri de puncte în sistemul de credit social. Ce s-a întâmplat cu bunurile comandate rămâne neclar. Cu toate acestea, este puțin probabil ca afacerea de catering să fi suferit vreun prejudiciu, altfel influencerița nu ar fi fost iertată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel