Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Suporter român, împușcat în Germania în timp ce sărbătorea calificarea după meciul cu Slovacia. Poliția a stabilit cine e atacatorul
WhatsApp
Un suporter român a fost victima unui incident ciudat, după meciul cu Slovacia, în urma căruia naționala României s-a calificat în șaisprezecimile EURO 2024. În timp ce sărbătorea, a fost împușcat în brațul stâng. 

După meciul dintre România și Slovacia, un convoi de mașini condus de fani români a trecut prin străzile din Tuttlingen pentru a celebra victoria. Festivitățile au fost însă umbrite de un incident ciudat. Un șofer a fost rănit ca urmare a folosirii unei arme. Persoana bănuită că a tras cu arma asupra convoiului auto a fost identificată de către poliția din Tuttlingen.

Conform informațiilor furnizate de Parchetul din Rottweil pe data de luni, 1 iulie, cel care a tras cu un pistl cu aer comprimat dintr-o clădire, asupra coloanei, este un bărbat în vârstă de 60 de ani.

Românii sărbătoreau calificarea

 

Potrivit cotidianului german Der Spiegel, incidentul a avut loc în seara de miercuri, 26 iunie, când suporterii români își sărbătoreau rezultatul meciului dintre România și Slovacia. Pe parcursul călătoriei cu mașina, un bărbat de 32 de ani din România care era suporter a deschis geamul și imediat a resimțit o durere intensă în brațul stâng. Când s-a uitat, a descoperit că avea o mică rană sângerând pe braț. 

Bărbatul a găsit lângă mașină un proiectil Diabolo. Proiectilele Diabolo, fabricate în cea mai mare parte din metal, sunt disponibile sub diverse forme și se aseamănă de obicei cu o cupă.

Un bărbat în vârstă de 60 de ani se află sub investigație, fiind suspectat și cercetat pentru comiterea unei agresiuni grave cu consecințe corporale.

Pentru anchetatori, faptul că fereastra clădirii în care se presupune că s-a tras era deschisă și se potrivea perfect cu traiectoria estimată a glonțului era un indiciu esențial.

Odată ce au terminat percheziția apartamentului suspectului, autoritățile au găsit și arma folosită în incident pe care au confiscat-o.

 

------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din GERMANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link: 

-> https://chat.whatsapp.com/IsdGvKkdEY4JJhueZBrtNW  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel