Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
SUA. DJ Romina, românca ce a reușit să își îndeplinească visul în țara tuturor posibilităților: „Eu nu pot trăi fără muzică”
WhatsApp
DJ Romina (Romina Anastasescu) s-a născut la Brașov, dar a reușit să își îndeplinească visul în SUA. În anul 2012 a decis să plece în țara tuturor posibilităților și să facă carieră, fiind în prezent un artist apreciat și în plină ascensiune în lumea muzicii electronice. A început cariera de DJ în Las Vegas unde a și locuit, iar în urmă cu doi ani s-a stabilit în Miami. Acum mixează în toată America și America de Sud.
SUA. DJ Romina, românca ce a reușit să își îndeplinească visul în țara tuturor posibilităților: „Eu nu pot trăi fără muzică”

Cucerind prin unicitate, DJ Romina a colaborat cu câțiva dintre cei mai apreciați producători din lume, unii fiind nominalizați ai Premiilor Grammy.

DJ Romina a mixat și în România, la UNTOLD, dar și la ULtra Miami, EdC Las Vegas sau Burning Man, fiind pe aceeași scenă cu Martin Garrix, Hardwell, Afrojack sau Armin van Buuren.

„Eu nu sunt un DJ pentru că așa este trendul acum sau pentru că vreau să fac o mulțime de bani. Sunt un artist talentat cu multă pasiune, care dă totul. Pentru mine muzica este ceva esențial, nu doar un hobby, eu nu pot trăi fără muzică. Și asta se simte în set-burile mele, îmi place să fac extended sets, îmi place să combin diverse genuri de muzică și sunt prezentă tot timpul set-ului – if you know what I mean”, a spus DJ Romina, potrivit brasovstiri.ro.

„Primul single a fost primit cu succes, iar apoi a urmat piesa „No Education”, de fapt un remake a lui Pink Floyd care a fost lansată de Armada Records, și care a fost timp de 6 săptămâni nr. 1 în Beatport top 100 și care a fost în playlist la foarte mulți DJ faimoși”, a mai spus românca.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Romina (@djrominaofficial)

 

DJ Romina: „Românii au o energie fantastică”

 

DJ Romina a parcurs un Turneu European propriu, așadar a avut ocazia să își formezi o părere despre public. Prin urmare, a fost întrebată cum reacționează publicul din România în comparație cu publicul din alte state? „Spre surprinderea mea plăcută românii au o energie fantastică pe dancefloor și îmi place să mixez în România. Sunt acele seri care începem ca un 2 hour set și ajungem până dimineața!”

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Romina (@djrominaofficial)

Ca proiecte de viitor, DJ Romina își dorește să construiască propria agenție de artiști, „mai mulți female artists pentru că sunt subestimate, dar și propria companie de evenimente și bineînteles continui cu producția muzicală și voi lansa în continuare cât mai multe piese”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel