Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
SUA. Un român a făcut 100.000 de dolari pe an, pentru „a-și ajuta copilul bolnav”. Adevărul a ieșit la iveală: În mașină avea articole de lux de la Prada, Gucci și Armani
WhatsApp
Un român, în vârstă de 22 de ani, a cerut bani pe stradă și a ajuns acuzat că a fraudat mii de dolari, în Florida, SUA. Bărbatul a escrocat peste 100.000 de dolari pe an cerșind bani în timp ce cânta la vioară pentru a ajuta un fiu bolnav pe care nu îl avea, potrivit autorităților.
SUA. Un român a făcut 100.000 de dolari pe an, pentru a-și ajuta copilul bolnav. Adevărul a ieșit la iveală: În mașină avea articole de lux de la Prada, Gucci și Armani

Cei care locuiesc lângă Royal Palm Beach au văzut un bărbat în diferite mall-uri cântând la vioară și cerând bani pentru un copil bolnav. Adevărul a ieșit la iveală și acest bărbat de origine română nu are copii și a reușit să înșele oamenii primind în medie 100.000 de dolari pe an cash prin donații de la oameni.

„I-am spus tata, tati, putem te rog să-i dăm 5 dolari sau un dolar?”, spune o fată care a vrut să-l ajute, și care a fost una dintre multele persoane care au vrut să-i dăruiască ceva bărbatului, care pe 23 decembrie îl era în fața magazinului TJ Maxx într-o piață comercială din Royal Palm Beach.

Un român, pe lista „Most Wanted“ a FBI: Nelu, acuzat de fraudă de peste 1,2 milioane de dolari

„L-am văzut cântând la vioară, am văzut un difuzor cu el, am văzut un carton”. Pancarta spunea că avea nevoie de bani pentru fiul său bolnav, dar aceasta nu era realitatea lui și totul a fost o fraudă, potrivit autorităților. Potrivit raportului poliției, Giovani Radu, în vârstă de 22 de ani, de origine română, se confruntă cu acuzații de schemă organizată de fraudă și de solicitare de donații caritabile sub pretext fals, printre alte acuzații suplimentare.

2. -imagine fara descriere- (sua--un-roman-a-facut-100-000-de-dolari-pe-an--pentru-a-si-ajuta-copilul-bolnav--adevarul-a-iesit-la-iveala-in-masina-avea-articole-de-lux-de-la-prada--gucci-si-armani-2.jpg)

„Nu cred că ceea ce fac ei este corect și mai ales pentru cei care au copii bolnavi și cer bani sau ajutor de la cineva”, consideră Victoria, o mamă din zonă.

Un român stabilit în SUA, acuzat de soție că ascunde copilul: „E posibil să fi scos fetița ilegal din țară”. Poliția o caută pe Anna Maria Brianna

 

Românul a câștigat aproximativ 100.000 de dolari anual

 

Potrivit raportului poliției, autoritățile au fost chemate pe 23 decembrie la o piață comercială situată în Royal Palm Beach, unde ofițerii au oprit Ford Explorer al românului în timp ce acesta încerca să plece. În interiorul vehiculului, autoritățile au găsit mii de dolari în numerar, opt pancarte diferite care cereau donații, articole de lux de la mărci precum Prada, Gucci și Armani. Ei au găsit, de asemenea, chitanțe de depozit în numerar bancar și extrase de cont care arată aproape 80.000 USD în numerar depus pe parcursul anului. 

3. -imagine fara descriere- (sua--un-roman-a-facut-100-000-de-dolari-pe-an--pentru-a-si-ajuta-copilul-bolnav--adevarul-a-iesit-la-iveala-in-masina-avea-articole-de-lux-de-la-prada--gucci-si-armani-3.jpg)

În urma cercetărilor, autoritățile au stabilit că Radu se află ilegal în Statele Unite și, potrivit raportului poliției, bărbatul a mărturisit că nu are copii. El a susținut, de asemenea, că a câștigat aproximativ 100.000 de dolari anual făcând asta.

„Da, este foarte dezamăgitor, foarte foarte foarte…”, a spus mama fetei care a vrut să-l ajute. „Cu adevărat o persoană care va avea nevoie neapărat de ajutor, va fi ezitată data viitoare”.

Radu se confruntă cu un total de opt acuzații. Cauțiunea stabilită de judecător a fost de 60.000 de dolari, în timp ce FBI investighează în legătură cu acest caz.

Român arestat în SUA pentru jaf armat. Eminescu a încercat să-și păcălească victima să cumpere bijuterii din tablă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel