Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
SUA. Peste 100 de zile de la dispariția Mădălinei. Anchetatorii au dat de o nouă pistă: Mama a rugat o rudă să însceneze răpirea ei şi a copilei
WhatsApp
Apar noi detalii în cazul Mădălinei Cojocari, fetița de 11 ani dispărută fără urmă în SUA. Copila a fost văzută ultima dată pe 23 noiembrie 2022 în autobuz, când se întorcea de la şcoală.

Anchetatorii continuă căutările Mădălinei Cojocari și dezvăluie că mama fetei a cerut unui membru al familiei să le însceneze răpirea pentru a scăpa de bărbatul agresiv. Potrivit unor interceptări din 2 decembrie 2022, înregistrările telefonice au arătat o conversație între Diana Cojocari, mama Mădălinei și o rudă care ar arăta „o comunicare extinsă”. 

3. SUA. Peste... (sua--peste-100-de-zile-de-la-disparitia-madalinei--anchetatorii-au-dat-de-o-noua-pista-mama-a-rugat-o-ruda-sa-insceneze-rapirea-ei-si-a-copilei-1.jpg)

O altă intercpetare a arătatcă Diana l-a întrebat dacă le poate duce pe ea și pe Mădălina departe de casa lor. Ruda a spus că Diana i-ar fi spus că are o relație dificilă cu soțul ei, Christopher Palmiter, și că vrea să divorțeze. Poliţiştii au aflat de acest scenariu când au studiat numerele de telefon apelate şi au cerut operatorului de telefonie înregistrările discuţiilor. Totodată, când au studiat telefonul mamei, au dat peste altă pistă: apeluri repetate către traficanţi de droguri. De aici, iau în calcul şi traficul de persoane.

„Diana se temea de soț foarte tare”. Mătușa Mădălinei, fetița de 11 ani dispărută fără urmă în SUA, rupe tăcerea: „Credea că cineva o urmărește”

 

Anchetatorii continuă perchezițiile

 

Folosind aceste informații, anchetatorii au obținut un mandat de percheziție pentru Toyota Prius a Dianei, precum și pentru casa familiei Cojocari. În timpul descinderilor, în mașina Dianei ar fi fost găsite narcotice la ușa laterală a șoferului. Autoritățile au confiscat un card de debit deschis la o bancă din Republica Moldova, care aparținea Dianei, precum și pașapoartele românești și moldovenești ale Mădălinei. Aceștia au confiscat și un pașaport românesc aparținând Dianei. Au fost ridicate și documente de muncă.

Anchetatorii continuă perchezițiile și caută orice dovadă care indică săvârșirea unei infracțiuni violente, medicamente, inclusiv droguri sau accesorii pentru droguri, valută străină, dovezi care indică planificarea, executarea sau asistența la o infracțiune, hârtii, bilete sau documente care indică călătoria în străinătate sau în țară.

5. -imagine fara descriere- (sua--peste-100-de-zile-de-la-disparitia-madalinei--anchetatorii-au-dat-de-o-noua-pista-mama-a-rugat-o-ruda-sa-insceneze-rapirea-ei-si-a-copilei-3.jpg)

Noi informații în cazul dispariției misterioase a Mădălinei în SUA: Poliția a publicat imagini cu ultima apariție a fetiței de 11 ani - VIDEO

 

Părinții Mădălinei, arestați

 

Au trecut mai bine de 100 de zile după ce a fost văzută ultima dată. Mădălina a coborât dintr-un autobuz școlar pe 21 noiembrie 2022.

Ea nu a fost dată dispărută până pe 15 decembrie. Mama sa a intrat pe lista suspecţilor şi a fost arestată pentru că nu i-a anunţat dispariţia la poliţie, ci la şcoală. Diana și soțul ei au fost arestați pe 17 decembrie și acuzați că nu au raportat la forțele de ordine dispariția unui copil. Ambii rămân în închisoarea din Mecklenburg.

În trecut, ofițerii au spus că mama și tatăl ei vitreg „în mod clar” nu au spus autorităților tot ce știu.

4. -imagine fara descriere- (sua--peste-100-de-zile-de-la-disparitia-madalinei--anchetatorii-au-dat-de-o-noua-pista-mama-a-rugat-o-ruda-sa-insceneze-rapirea-ei-si-a-copilei-2.jpg)

Mădălina, o fetiță de 11 ani, dispariție misterioasă în SUA. Mai bine de trei săptămâni, părinţii nu au anunţat poliţia. Cei doi au fost arestaţi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel