Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Studentă, găsită moartă într-un cămin studențesc din Timișoara
WhatsApp
O tânără studentă din Africa a fost găsită moartă într-un cămin studențesc din Timișoara.

Fata avea 24 de ani, era din Uganda, studentă la Universitatea de Vest din Timișoara. Se pare că aceasta era nepoata unui demnitar important din Uganda, potrivit digi24.

Mercy Kajuma Birungi, era studentă în anul întâi la masterat. Aceasta ar fi nepoata președintelui Ugandei, Yoweri Museveni, mama sa fiind sora soției demnitarului. Mercy Kajuma Birungi era asistentă la Consulatul Onorific al Ugandei din România.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Aurora Voicilă, a declarat că poliţiştii au întocmit dosar penal, in rem, sub acuzaţia de ucidere din culpă.

Potrivit anchetatorilor, duminică, un cetăţean străin, care nu se afla în România, a sunat la Ambulanţă, anunţând că tânăra din Uganda nu se simte bine şi a solicitat un echipaj medical. Bărbatul a dat şi o adresă, însă aceasta a fost greştiă. Medicii de la Ambulanţă au făcut verificări şi au ajuns inclusiv la căminul unde se afla tânăra, însă uşa era încuiată. Luni, acelaşi bărbat a sunat din nou şi a spus că nu poate lua legătura cu fata. Acolo a ajuns din nou, un echipaj de la Ambulanţă, dar şi un echipaj de la ISU care a spart uşa. În cameră se afla tânăra din Uganda, decedată.

Trupul neînsufleţit a fost transportat la IML pentru efectuarea autopsiei, iar medicii de acolo spun că a fost o moarte patologică şi că nu există urme de violenţă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel