Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Starea de alertă EXPIRĂ în România. Se elimină restricțiile. Anunțul OFICIAL al Guvernului
WhatsApp
Starea de alertă expiră în România pe 8 martie, la miezul nopții. Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, confirmă că Guvernul nu va prelungi starea de alertă.
Starea de alertă EXPIRĂ în România. Anunțul OFICIAL al Guvernului

„Pentru că mâine este ultima zi în care rămâne activă starea de alertă generată de nevoia de a gestiona pandemia de COVID-19, sunt abilitat să vă comunic că va rămâne ultima zi, Guvernul nu va prelungi starea de alertă. Ca atare mâine la miezul nopții va expira starea de alertă în România”, a declarat, luni seară, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru.

În ce privește formularul de localizare a pasagerului și certificatul verde, Cărbunaru a spus că Ministerul Sănătății va clarifica în perioada imediat următoare reglementările.

 

Klaus Iohannis: „Nu mai prelungim dincolo de 8 martie starea de alertă instituită în România”

 

În urmă cu trei zile, președintele Klaus Iohannis spunea că pandemia se află pe o pantă accelerat descendentă, iar valul 5 este aproape de a se încheia.

„Este momentul, deci, să luăm noi decizii legate de gestionarea acestei situaţii, decizii cu un impact major pentru viitor. Am convocat astăzi o şedinţă de evaluare cu toţi responsabilii din domeniu, în urma căreia am hotărât să nu mai prelungim dincolo de 8 martie starea de alertă instituită în România”, declara Iohannis.

Ultima dată, starea de alertă a fost prelungită cu 30 de zile pe 7 februarie.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel