Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Stare de alertă. Care sunt partidele care vor vota împotrivă
WhatsApp
Este deja scandal în ceea ce privește decretarea stării de alertă. Dacă PSD spune că este exclus ca parlamentarii să nu o voteze, Pro România anunță clar că nu va gira noua măsură a Cabinetului Orban.

Votul Legisilativului pentru starea de alertă va avea loc în zilele următoare pentru că senatorii și deputații sunt cei care iau decizia finală asupra hotărârii emise de Executiv. Este posibil însă ca documentul să fie modificat înaintea votului.

Din primele informații se pare că social-democrații nu vor să facă modificări de substanță. Astfel, este puțin probabil ca starea de alertă să nu fie aprobată de Parlament pentru că principalul partid de opoziție, PSD, prin vocea lui Marcel Ciolacu, a declarat că social-democrații vor aproba starea de alertă.

Sunt însă și partide care nu votează instituirea stării de urgență pe teritoriul țării noastre. Pro România este unul dintre aceste partide.

Pe de altă parte, cei de la ALDE iau în condiderare varianta de a vota contra, sau a vota pentru, însă cu anumite condiții.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel