Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Un român și-a violat propria nepoată, de numai 7 ani: „Mi-a spus că, dacă spun ceva, i se va întâmpla ceva rău mamei mele”
WhatsApp
Un român s-a prezentat, ieri, în fața judecătorilor de la Curtea Provincial de Castellon, fiind acuzat că și-a abuzat sexual nepoata când aceasta avea numai 7 ani. 
Spania. Un român și-a violat propria nepoată, de numai 7 ani: „Mi-a spus că, dacă spun ceva, i se va întâmpla ceva rău mamei mele”/FOTO captură elperiodicomediterraneo.com

Evenimentele pentru care acuză atât Parchetul, cât și fetița au avut loc la Nules, Spania, atunci când fetița se ducea la casa inculpatului. Fata nu a trebuit să depună mărturie personal în sala de judecată, ci a fost reprodusă declarația făcută în instanță în timpul cercetării cazului.

„M-a atins și m-a făcut să-l ating, dar nu am vrut. Mi-a spus că, dacă spun ceva, i se va întâmpla ceva rău mamei mele, că va face ceva cu ea”, a spus fetița afectată. Fata a mai spus, printre lacrimi, că inculpatul i-a arătat filme pornografice și s-a masturbat în fața ei.

Acuzatul, aflat în arest preventiv, a negat totul. El a spus că nu a fost niciodată singur cu nepoata și a negat atingerile. El a acuzat-o pe fetiță că i-a furat bani din portofel și că este geloasă în legătură cu darurile pe care i le-a făcut fiicei sale. El a mai spus că mama victimei i-a cerut bani pentru a deschide un bar și că el nu a vrut să îi dea, precizând că, din acel moment, relația s-a înrăutățit și a sugerat un posibil motiv pentru denunțarea lui.

Românul riscă 12 ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel