Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Un român și-a violat fiica vitregă de doar 11 ani în mașină. Mama fetei îi ia apărarea bărbatului
WhatsApp
Un român, în vârstă de 36 de ani, a fost prins de Poliție în timp ce își viola fiica vitregă de doar 11 ani, în propria mașină, în Sevilla, Spania.

O patrulă a Poliției a observat sâmbăta trecută, în jurul orei 12:20, o mașină parcată pe un câmp. În timp ce se apropiau de mașină, polițiștii au observat că o fată și un bărbat se aflau pe bancheta din spate într-o atitudine sexuală evidentă, iar românul a fost arestat pe loc, iar minora a fost transferată la un centru medical și ulterior predată mamei sale.

Citește și Spania. Coșmarul unor românce obligate să se prostitueze: „Ne-a insuflat teamă, panică, groază și teroare”

După eveniment, mama fetei s-a arătat revoltată susținând în fața polițiștilor că va întrerupe relația cu românul. Însă, câteva zile mai târziu, femeia a revenit cu un avocat, dar pentru a-și apăra partenerul. 

 

Românul, arestat

 

Când a fost interogată cu privire la această decizie, pe care anchetatorii o consideră incoerentă, ea a început să ofere „versiuni contradictorii și incongruente”, motiv pentru care în procedurile de poliție a fost adusă la cunoștință autoritatea judiciară, care a dispus retragerea custodiei materne și punerea fetiței în Serviciul pentru Protecția Minorilor din Junta de Andalucía.

Citește și Spania. Mai mulți români au sechestrat trei tinere și le-au obligat să se prostitueze în stare de alertă

Românul, care are un istoric anterior al unui alt atac sexual din anul 2010, a fost arestat și așteaptă să fie judecat, informează huelva24.com.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel