Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Un român și-a înjunghiat colegul de apartament. Disputa a pornit de la plata chiriei
WhatsApp
O dispută cu privire la plata chiriei a generat într-un scandal sângeros în orașul Cariñena din Zaragoza. Potrivit ofițerilor de la Garda Civilă, evenimentul s-a produs, joi, înainte de ora 19.15, când a fost solicitată o ambulanță, deoarece un tânăr de 28 de ani fusese înjunghiat la braț.
injunghiat_cutit

Ofițerii de la Garda Civilă spun că tânărul a fost atacat de colegul său de cameră după o ceartă. Potrivit declarației victimei, presupusul făptaș nu l-a lăsat să intre în locuința pe care o împărțeau. După ce totuși a reușit să intre ca să ridice încărcătorul  telefonului mobil, între cei doi s-a iscat o dispută.

La un moment, presupusul agresor a luat un cuțit și l-a înjunghiat pe tânăr în brațul stâng, scrie heraldo.es. Bărbatul rănit a avut nevoie de aplicarea a șapte copci pe rana tăiată și a rămas internat la spital.

În timp ce agenții au însoțit victima în birourile oficiale pentru a depune plângerea corespunzătoare, alți ofițeri s-au deplasat la locul faptelor, unde a fost localizat și reținut presupusul agresor, un bărbat de 49 de ani de naționalitate română. Atacatorul urma să fie adus în fața judecătorului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel