Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Un român, înarmat cu o bară de fier, a atacat și lovit violent două prostituate
WhatsApp
Poliția Națională a arestat un bărbat, care a agresat două femei. Investigațiile indică faptul că cei trei se cunoșteau înainte de scena violentă, care a avut loc într-un cartier din Madrid, duminică dimineața.
Spania. Un român, înarmat cu o bară de fier, a atacat și lovit, violent, două prostituate

Un eveniment violent a zguduit zona - Poligonoul Marconic - din Madrid, duminică dimineață. Un bărbat, de origine română, a atacat și lovit cu o bară de metal două prostituate în zonă.

Femeile ar fi fost rănite și mai grav, dar au fost salvate de un martor, care a observat scena violentă și a sunat la Poliția Națională. 

Atacul s-a petrecut, duminica trecută, la ora 10:45, pe strada Laguna Dalga, lângă zona San Cristóbal din cartierul Villaverde, au informat surse din poliție Vozpópuli. Primele cercetări indică faptul că presupusul agresor era un client al acestor două femei și că se cunoșteau, scrie vozpopuli.com.

Un martor a observat că  un bărbat, aflat la bordul unui vehicul, a oprit lângă cele două femei, a scos o bară de fier din portbagaj și a lovit, de mai multe ori, victimele.

 

Spania. Un român, înarmat cu o bară de fier, a atacat și lovit, violent, două prostituate 

 

La sosirea agenților, cele două femei erau întinse la pământ, cu răni la cap și vânătăi pe tot corpul. Una dintre ele a fost transferată, inconștientă, la Spitalul 12 de Octubre de către lucrătorii sanitari ai Samur-Protecție Civilă. Ambele victime au primit tratament medical, însă ulterior au fost externate.

Martorul atacului le-a dat agenților detalii despre vehiculul agresorului. Bărbatul a fost localizat în jurul casei sale. Este un șofer de camion, care a fost arestat de Poliția Națională.

Bărbatul, care are 33 de ani, este de origine română, având la activ alte șapte arestări anterioare. Românul are antecedente penal de rănire, atac asupra unui agent, infracțiune împotriva proprietății private și agresiune sexuală. Acum, românul este acuzat de infracțiunea tentativă de omor, vătămare și tâlhărie cu violență, întrucât, înainte de a fugi, a sustras telefonul mobil și portofelul uneia dintre victime.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel