Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Un român care jefuia o vilă, prins în flagrant de polițiști. Hoțul, dat de gol de camerele de supraveghere
WhatsApp
Un român de 35 de ani a fost arestat, după ce a fost prins în flagrant furând dintr-o vilă din Son Rapinya, în Palma.
Spania. Un român care jefuia o vilă, prins în flagrant de polițiști. Hoțul, dat de gol de camerele de supraveghere. Sursa foto: freepik.com

Proprietarul imobilului a fost cel care a dat alarma după ce a primit o notificare pe telefonul mobil de la sistemul de securitate la aproximativ 15 minute după ce a plecat de acasă.

Evenimentul, potrivit unor surse judiciare, a avut loc după ora 19.30 la colțul străzii Antoni Villalonga cu Camí de La Vileta.

Poliția Națională  a primit înștiințarea de la proprietar că un hoț a intrat în casă. Avesta a instalat mai multe camere de supraveghere în casă, după ce a fost jefuit de mai mute ori în ultima lună.

Spania. Trei români au jefuit zeci de persoane prin metoda „îmbrățișarea”. Hoții au ajuns după gratii

La fața locului s-au deplasat rapid mai multe patrule ale Poliției Naționale care erau în zonă. Polițiștii au intrat în imobil și l-au găsit pe român, care s-a refugiat pe terasă, în speranța că nu va fi prins, transmite ultimahora.es.

În buzunarul pantalonilor românului, polițiștii au găsit mai multe inele scumpe, iar în rucsacul pe care-l purta - mai multe unelte și bijuterii.

 

---------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din SPANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link:

-> https://chat.whatsapp.com/GS0fhMGHpuhLxn63v90nS4 

 

Vezi si. Spania. Un român, cu ordin de restricție, și-a terorizat și amenințat cu moartea fosta parteneră. Îi trimitea poze cu arme pe WhatsApp

 

Parchetul din cadrul Zaragoza solicită un an de închisoare pentru un român, care a încălcat ordinul de restricție și încă un an pentru că ți-a amenințat fosta parteneră cu moartea.

Parchetul cere doi ani de închisoare și prelungirea măsurii asigurătorii la 500 de metri pentru un român, care și-a terorizat fosta parteneră, împiedicând-o să-și refacă viața. Victima se afla în Plaza del Pilar, iar fostul partener a încălcat ordinul de restricție. 

Curtea de Violență împotriva Femeilor numărul 3 din Zaragoza a impus un ordin de restricție lui G.S.C în septembrie anul trecut, după ce a fost urmărit penal ca presupus autor al unei infracțiuni de maltratare a soției sale.

Totuși, românul a încălcat această măsură de precauție pe 23 martie pentru a o amenința cu moartea. Acum, Parchetul solicită douăsprezece luni de închisoare pentru o primă infracțiune de încălcare continuată a pedepsei, iar pentru o a doua infracțiune de amenințare, încă un an de închisoare.

Solicitarea parchetului mai include un ordin de restricție de 500 de metri pentru patru ani și privarea de dreptul de deținere a armelor pentru aceeași perioadă de timp, scrie elperiodicodearagon.com.

Potrivit acuzației formulate de procurorul Judecătoriei de violență asupra femeii numărul 3 din Zaragoza, inculpatul, apărat de avocata Carmen Sánchez Herrero, nu a oprit această atitudine agresivă față de soția sa pentru care, în mod preventiv, îi fusese impus un ordin de restricție de 200 de metri, după ce a fost urmărit penal pentru o infracțiune de abuz și  violență.

Citește mai multe AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel