Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Un român, amenințat cu moartea de un conațional, pentru o datorie 12.000 de euro
WhatsApp
Agenții Poliției Naționale au arestat, în Motril, un bărbat în vârstă de 44 de ani, de naționalitate română. Bărbatul, cunoscut cu antecedente penale, l-ar fi amenințat cu moartea pe un conațional pentru o datorie. Mai mult, agresorul ar fi amenințat cu moartea și familia conaționalului său. Românul a fost pus la dispoziția autorității judiciare.
Spania. Un român și familia sa, amenințați cu moartea de un conațional, pentru o datorie de 12.000 de euro

Faptele au avut loc la primele ore ale zilei de 31 august, când un grup de patru cetățeni români, cu vârste cuprinse între 37 și 47 de ani s-au deplasat la o fermă de la periferia orașului Motril cu intenția de a încasa o datorie contractată de un alt compatriot de-al lor.

Datoria a luat naștere în urmă cu trei luni, când presupusul agresor, un român de 44 de ani, a cumpărat un vehicul de lux, importat din Germania, de la un prieten de-al său, un român, de 38 de ani. Prețul autovehiculului fusese convenit între cele două părți la 22.000 de euro, moment în care cumpărătorul a achitat 10.000 de euro și, prin urmare, era dator cu încă 12.000 de euro.

 

Agresorul și-a întâmpinat musafirii cu o armă

 

În tot acest timp, vânzătorul cerea plata datoriei, iar cumpărătorul nu a mai dat curs solicitărilor, amânând mereu momentul plății definitive. În cele din urmă, în cursul nopții de 30 august, vânzătorul a mers la domiciliul debitorului, care i-a spus că îl va contacta în câteva ore. În jurul orei 12.30, vânzătorul a primit apelul pe care îl aștepta și s-a întors la casa cumpărătorului. Vânzătorul s-a deplasat la domiciliul cumpărătorului, în compania altor trei cetățeni români. Aici a fost amenințat cu moartea, atât el, cât și familia lui. Apoi s-au auzit mai multe focuri de armă, scrie cope.es.

Speriați de cele întâmplate, cei patru români au urcat în autovehicul pentru a fugi, însă au constatat că mașina suferise mai multe lovituri, fiind lovită capota, partea din spate a rezervorului de benzină și mânerul portierei din față. Polițiștii s-au deplasat la domiciliul presupusului agresor și au găsit în interior un pistol cu aer comprimat și o cutie de alice, care au fost confiscate. Presupusul agresor a fost arestat și predat autorităților judiciare.

[citeste si]

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel