Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Un român a violat-o și amenințat-o pe fetița de 12 ani a concubinei lui: „Ea îi spunea tată“
WhatsApp
Un român din Spania a primit 11 ani de închisoare după ce a recunoscut că a violat-o pe fetița concubinei lui când aceasta avea doar 12 ani. Bărbatul chiar a cumpărat mai multe jucării sexuale pe care le-a folosit cu fetița, și a amenințat-o cu bătaia dacă avea să spună ceva.

Secția a doua a Curții Provinciale Castellón a dictat 11 ani de închisoare în cazul unui român de 30 de ani, rezident din Vilareal, pentru abuzuri sexuale continue asupra fiicei de 12 ani a partenerei sale. Parchetul a solicitat inițial 15.

Mai mult, românul trebuie să plătească victimei despăgubiri de 12.000 de euro pentru daunele morale cauzate. În mod similar, instanța Castellón stabilește un ordin de restricție care îl împiedică să comunice cu tânăra prin orice mijloace sau să se apropie la mai puțin de 500 de metri de ea după zece ani de la eliberarea din închisoare.

Potrivit sentinței dovedite, între 2018 și 2019 fetița a fost obligată să întrețină  relații sexuale depline cu bărbatul, care a folosit, de asemenea, jucării sexuale în practicile sale.

Amenințată cu bătia dacă nu se supune

 

Instanța a stabilit că persoana condamnată a profitat de faptul că locuia cu minora și mama ei deja de cinci ani pentru a-și satisface dorințele bolnave. Astfel, a intimidat-o pe fată și a amenințat-o că o va bate dacă ea nu este de acord să aibă relații intime cu el. Fetița mărturisește că a făcut-o din frică, dezvoltând simptome post-traumatice, stima de sine scăzută, anxietate și probleme în dezvoltarea sa psiho-afectivă ca urmare a acestor evenimente.

În timpul procesului, desfășurat la jumătatea lunii decembrie în Castellón, inculpatul s-a limitat la recunoașterea faptelor și amintirea, la întrebările avocatului său, că a alocat aproximativ 1.100 de euro pentru victimă înainte de începerea audierii.

Fetița, la rândul ei, a depus mărturie în spatele ușilor închise la cererea acuzării, astfel încât nimic nu a ieșit din declarația ei.

Concubina românului:  „Ea îi spunea tată“

 

La proces, au depus mărturie și mama fetei și fostul partener al inculpatului, care a spus că avea o relație de cinci ani cu bărbatul. „A petrecut timp singur cu fata, o știa de când era mică și ea l-a numit tată”, a spus femeia, care a afirmat că nu și-a dat seama ce s-a întâmplat până când fetița nu a mărturisit asta. „Nu bănuiam”, a spus ea instanței. La întrebarea apărării, mama a spus că fiica ei a suferit „violență”, „amenințări” și „pedepse” din partea acuzatului, relatează el periodico mediterraneo.

La rândul lor, medicii de la Spitalul de la Plana de la Vila-real care au examinat-o pe minoră au lămurit suspiciunile de agresiune sexuală și, de asemenea, au diagnosticat o boală cu transmitere sexuală pe care o aveau atât ea, cât și persoana condamnată.

Hotărârea nu este definitivă, ea poate fi contestat la Curtea Superioară de Justiție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel