Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Un român a venit la cules de măsline, dar a sfârșit ucis brutal de doi conaționali, în zorii Anului Nou
WhatsApp
Un muncitor român de 40 de ani a murit, ieri după-amiază, în orașul spaniol Frailes, după o ceartă aprigă, transformată într-o luptă în toată regula cu alți doi conaționali. 

Evenimentele s-au pterecut într-o casă de pe strada Carboneras din Frailes, unde obișnuiesc să locuiască muncitori sezonieri sosiți în zonă pentru diverse munci agricole.

Potrivit lacontradejaen.com, muncitorul venise în Spania ca lucrător sezonier, pentru culesul măslnelor. Se pare că unul dintre cei doi atacatori lucra aici de mai multă vreme, aducându-i și pe ceilalți doi amici ai săi pentru a câștiga un ban.

Nu se știe însă cum, după Revelion, între cei trei români s-a iscat un conflict, care a degenerat apoi într-o luptă, în urma căruia unul dintre români a sfârșit omorât de ceilalți doi. Deși au fost alertate autoritățile, inclusiv ambulanța, medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru românul rănit grav și lăsat într-o baltă de sânge.

Ambii suspecți români au fost reținuți și vor fi interogați în vederea stabilirii cu exactitate a evenimentelor, iar trupul neînsuflețit al românului a fost transportat la morgă pentru autopsie. Autoritățile încearcă acum să ia legătura cu familia românului ucis pentru a vedea dacă va fi repatriat în România pentru a fi înmormântat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel