Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Un român a șocat o întreagă comunitate, după ce a sechestat și agresat o femeie. Bărbatul a fost arestat
WhatsApp
Un român a fost arestat preventiv, fiind cercetat pentru o agresiune sexuală la Beriáin. Bărbatul și-ar fi dus victima într-o clădire industrială, unde a forțat-o să intre și a supus-o la abuzuri sexuale.    
Român mort la 38 de ani într-un carambol în Italia: un conațional a fost condamnat pentru crimă

Instanța din Pamplona a dispus ca un bărbat, cercetat pentru o agresiune sexuală comisă săptămâna trecută într-o clădire industrială din Beriáin, să fie arestat preventiv, fără a avea dreptul la cauțiune.

Măsura fusese solicitată de procuror și acceptată de judecător "ținând cont de gravitatea extremă a faptelor, de necesitatea de a proteja victima, precum și de posibilitățile crescute ca acesta să se sustragă de la actul de justiție, având în vedere severitatea pedepselor ce ar putea fi aplicate, precum și de probabilitatea de repetare a infracțiunii, având în vedere mecanismul faptelor sale", a motivat decizia judecătorul.

Românul este acuzat pentru o faptă care s-a petrecut în urmă cu câteva zile, pe data de 22 decembrie.

Atunci, în jurul orei 5.30, în zona industrială Morea Sur din Beriain, inculpatul, de origine română, a dus victima într-o clădire industrială, "unde a forțat-o să intre înăuntru și, de asemenea, a supus-o la abuzuri de natură sexuală".

După ce au aflat de plângere, mai mulți locuitori din Beriáin, în frunte cu primarul localității, au condamnat faptele românului și au participat la un miting în fața primăriei localității, scrie cope.es.

 

Un român a încercat să violeze o chelneriță în toaleta unui club

 

Un caz similar a implicat un alt român, în vârstă de 21 de ani, care a fost arestat de polițiștii spanioli din La Rioja, în calitate de presupus autor al unei infracțiuni de abuz sexual.

Evenimentele s-au petrecut într-un cunoscut club de noapte din Logroño, când una dintre chelnerițele care lucra în respectiva unitate s-a dus la un moment dat la toaleta femeilor. Acolo, chelnerița l-a întâlnit pe tânărul român care se masturba în fața oglinzii în timp ce se înregistra cu telefonul mobil.

Chelnerița, imediat după ce l-a văzut i-a reproșat atitudinea și i-a cerut să părăsească toaleta, iar în acel moment românul, când a părăsit baia, s-a apropiat de tânără și i-a atins zona vaginală și sânii. Tânăra s-a speriat și a început să se lupte cu românul în timp ce țipa și cerea ajutor.

Citește și Spania. Coșmarul unei românce, vândută și exploatată ani la rând: „Am fost violată când veneam de la școală de cinci indivizi și apoi a început tortura”

În acel moment au apărut agenții de poliție. Ei se aflau la locul evenimentelor întrucât în același club de noapte avusese loc o bătaie cu câteva minute înainte, un bărbat fiind arestat pentru o infracțiune de vătămare. Agenții s-au deplasat la victimă pentru a o ajuta în timp ce o altă patrulă de poliție s-a îndreptat spre român. Datorită intervenției rapide a agenților, care se aflau deja la fața locului, l-au arestat pe loc pe român pentru o infracțiune contra libertății și agresiunii sexuale.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel