Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Șofer român, pericol pe o autostradă. Prins beat la volan, cu o sticlă de whisky pe scaunul pasagerului
WhatsApp
Polițiștii rutieri au oprit, ieri, pe autostrada A-2, un automobil, la volanul căruia se afla un șofer în stare de ebrietate. Acesta avea o doză de alcool în suportul pentru pahar al mașinii, iar pe scaunul pasagerului era o strică de whisky.  
Spania. Șofer român, pericol pe o autostradă. Prins beat la volan, cu o sticlă de whisky pe scaunul pasagerului

Evenimentele s-au petrecut, ieri după-amiază. Agenții Poliției Rutiere au efectuat un control la kilometrul 705 km pe autostrada A-2 , în zona Riudellots de la Selva, în Girona. În jurul orei cinci și jumătate, ofițerii au oprit un vehicul, condus de un român în vârstă de 48 de ani, care locuiește în Celrà.

Când s-au apropiat de mașină, agenții de poliție au văzut că bărbatul era în stare de ebrietate și mirosea puternic a alcool. Mai mult, pe scaunul pasagerului se afla o sticlă de whisky, iar în suportul pentru pahar al mașinii era un cocktail, scrie elcaso.elnacional.cat. 

Șoferul a fost supus testului de etilotest, iar rezultatul a arătat că bărbatul avea o alcoolemie de 0,79 miligrame pe litru. Din acest motiv, polițiștii l-au reținut pe șoferul  român, iar vehiculul i-a fost sechestrat.  Mai mult, agenții au stabilit că românul nu deținea permis de conducere, deoarece acesta îi fusese retras pentru mai multe infracțiuni rutiere.  Acum românul va fi prezentat în fața instanței de judecată Santa Coloma de Farners.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel