Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Săptămâna produselor ROMÂNEȘTI într-un celebru lanț de magazine
WhatsApp
Un celebru lanț de magazine organizează, în perioada 31 octombrie – 6 noiembrie, Săptămâna produselor românești în Spania.

Inițiativa are loc în contextul acțiunilor de promovare a produselor românești pe piața spaniolă, susținute de Ambasada României în Regatul Spaniei prin Biroul de Promovare Comercială și Economică. Clienții vor avea posibilitatea de a achiziționa produse românești, care se vor bucura, în decursul săptămânii 31 octombrie – 6 noiembrie, de o vizibilitate sporită în magazinele implicate în acest demers.

Evenimentul de inaugurare a avut loc astăzi în incinta centrului comercial din Alcalá de Henares, în prezența ambasadorului României în Regatul Spaniei, Gabriela Dancău, a primarului orașului Alcalá de Henares, Javier Rodríguez Palacios, și a reprezentanților conducerii Carrefour.

Evenimentul a inclus și un spectacol culinar românesc, degustări de produse românești, precum și un moment artistic tradițional.

„Inaugurarea primei inițiative de acest fel pentru țara noastră se înscrie în demersurile de promovare a produselor și mărcilor românești pe piața spaniolă. În plus, campania își propune să crească accesibilitatea produselor românești în rândul comunității române din Spania.

Lansarea s-a bucurat de o prezență numeroasă, atrăgând atât public român cât și spaniol, care a avut ocazia de a urmări un moment artistic tradițional sau de a degusta preparate românești”, a anunțat Ambasada României în Spania pe pagina de Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel