Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Doi români s-au prezentat agenți de caritate și au păcălit mai mulți pelerini
WhatsApp
Doi români au fost arestați la Lugo pentru fraudă și intimidare a pelerinilor de pe traseul El Camino de Santiago. Au strâns suma de 1500 de euro, prezentându-se agenți de caritate.
Doi români din Spania au fost arestați după ce au cerut bani pentru acțiuni de caritate false

Românii au reușit să-i păcălească pe unii pelerini spanioli, cerându-le diverse sume de bani pentru acțiuni de caritate false, informează ziarulromanesc.es.

Garda Civilă a făcut primele arestări, însă, nu exclude să existe o rețea mai mare. Într-un final, românii au fost dați pe mâna polițiștilor tot cu ajutorul pelerinilor. Oamenii s-au plâns că le cer banii insistent și tulbură pelerinii de la Camino de Santiago.

Românii arestați au 19, respectiv 36 de ani. Ei riscă să petreacă după gratii până la 3 ani de închisoare. De asemenea, vor fi obligați să dea înapoi banii proveniți din aceste infracțiuni. Potrivit primelor date din anchetă, românii au strâns din această activitate ilegală suma de 1500 de euro pe lună.

Cei doi au tulburat, au împiedicat trecerea și în unele ocazii au intimidat pelerinii”, a transmis Garda Civilă, potrivit Europa Press.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel