Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. ROMÂNII care au MURIT în ACCIDENT au lăsat în LACRIMI comunitatea: Tatăl și fiul, plânși de familie: „O durere IMENSĂ!” (VIDEO)
WhatsApp
Marius Lăcătuș Grigore, în vârstă de 22 de ani, și tatăl său, în vârstă de 48 de ani, au murit pe loc în urma unui accident produs ieri dimineaţă, în jurul orei 6.30, pe șoseaua CV-13, în orăşelul Vilanova d'Alcolea (Castellón), Spania.

Potrivit elpais.com, tragicul eveniment a avut loc după ce două mașini s-au ciocnit frontal. În una din mașini, care se deplasa pe direcția Cabanes, erau patru români. Tatăl și fiul au murit pe loc, iar celelalte două persoane care erau pe bancheta din spate, o femeie de 24 de ani și un bărbat de 43 de ani, au fost rănite grav și duse la spital.

Toți locuiau în Vilanova d'Alcolea, potrivit unor surse a Gărzii Civile de Trafic.

De asemenea, în accidentul din Castellon a murit şi un cetăţean francez, în vârstă de 44 de ani. Acesta se afla singur în mașină. Imediat după producerea tragediei, la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri şi medici care au încercat să salveze vieţile celor cinci victime. Din păcate, pentru trei dintre ele nu s-a mai putut face nimic.

Citește și Spania. Doi ROMÂNI, tată și fiu, MORȚI într-un ACCIDENT CUMPLIT

Vestea morții celor doi români a venit ca un trăsnet pentru familie, rude și prieteni. Zeci de mesaje de condoleanțe curg pe pagina de Facebook a iubitei lui Marius, Denisa.

„Mi más sentido pésame Denisa...Lo siento mucho... Es un golpe muy duro.. Aquí estamos para lo que necesites... Te queremos”

„Dumnezeu sa-i duca in ceata ingerilor si voua multa putere sa puteti depasi momentul si asa destul de dureros! Condoleante familiei si mamei in special!”

Citește și Zi NEAGRĂ în Spania. 4 români morţi în 2 accidente grave, produse la câteva ore distanţă

„Lo siento muchísimo. Un enorme abrazo.”

„Sincere condoleanțe!! Nu sunt cuvinte pt aceasta inmensa durere... Multa tarie de caracter si putere... Sa treci peste!!”

„Sincere condoleante! Dumnezeu să-i odihnească în pace!”

Tot ieri alți doi români, tată și fiu, și-au găsit sfârșitul, în jurul orei 14:15, în apropierea localității Don Benito. Două mașini s-au lovit frontal, impactul fiind unul nimicitor. Din păcate, doi români au murit pe loc, iar un alt bărbat care se afla împreună cu ei a fost grav rănit. Cei doi locuiau în localitatea Don Benito.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel