Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Românca de 19 ani dispărută la începutul anului a fost găsită MOARTĂ. Trupul Florinei plutea într-un șanț
WhatsApp
Florina, românca de 19 ani care a dispărut fără urmă în Spania în urmă cu aproape o lună, a fost găsită moartă într-un șanț. Descoperirea macabră a fost făcută de un vânător.  Florin, românca de 19 ani dispărută în Spania, a fost găsită MOARTĂ într-un șanț. 
Florina, românca dispărută în Spania, a fost găsită moartă

Sfârșit tragic pentru Florina, tânăra româncă de 19 ani dispărută în timp ce se prostitua în localitatea Albal,comunitatea Valenciana. Sâmbătă dimineață, un vânător a descoperit din întâmplare trupul neînsuflețit al Florinei G., românca dispărută fără urmă pe 08 ianuarie. Era în jurul orei 09.00, când un vânător amator a făcut descoperirea macabră de-a lungul drumului către l’Alter. El a sunat la Poliția Locală, iar oamenii legii au sesizat Garda Civilă.

Cadavrul, aflat într-o stare avansată de descompunere, a fost găsit plutind într-un șanț situat între Silla și Albufera, scrie publicația Las Provincia.

Concluzia anchetatorilor: Florina a fost ucisă

 

Potrivit investigațiile efectuate de criminaliștii Gărzii Civile, tânăra a fost ucisă. Tânăra a murit în aceeași zi în care a dispărut, după ce s-a urcat într-o mașina unui client pe un drum situat lângă pista Silla și destul de aproape de locul în care a apărut în cele din urmă moartă.

Victima era îmbrăcată, iar corpul plutea în șanț. O echipă de scafandri din Grupul Special de Activități Subacvatice (GEAS) al Gărzii Civile au extras corpul din apă cu mare grijă să nu altereze eventualele dovezi.

Agenții Serviciului penal din Valencia au efectuat o inspecție amănunțită a canalului și a împrejurimilor sale. Ulterior, cadavrul a fost transferat la Institutul de Medicină Legală din Valencia pentru o autopsie. Deși cadavrul se afla într-o stare de descompunere, agenții au reușit identificarea cu ajutorul a două tatuaje: o coroană pe mâna dreaptă și o frază în limba aromână pe piept.

O altă prostituată, ucisă în același loc din care a dispărut Florina

 

Tânăra româncă a dispărut pe 8 ianuarie, când a urcat într-o mașină albă pe drumul de serviciu Pista de Silla, din municipiul Albal. La acea vreme, tânăra purta jambiere, o haină mov până la genunchi cu glugă, un pulover subțire roz. Fata avea pantofi cu talpa înaltă și o șapcă albă.

Florina G. venise recent în Spania și frecventa de doar câteva săptămâni acel loc, unde își vindea trupul în apropierea unei curbe lângă pista Silla. Este exact locul unde o altă tânără a fost ucisă în 2004.

Potrivit mai multor martori, Florina începuse să fie văzută în acel punct de pe șoseaua de lângă pista Silla cu puțin înainte de Crăciun.

"Am fost acolo în fiecare zi. Înainte era o fată blondă și în urmă cu câteva săptămâni a sosit această tânără, care este brunetă”, a povestit un muncitor de la o companie din apropiere. În același loc, în urmă cu șaisprezece ani și jumătate, o altă fată prostituată a fost ucisă cu două focuri de armă. Nimeni nu a deslușit misterul acelei crime și criminalul nu a fost prins niciodată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel