Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Poliția a arestat cinci fugari în ultimele zile. Printre ei se află și o româncă
WhatsApp
Poliția națională a arestat în ultimele zile în Marbella și Malaga cinci fugari, printre care și o româncă.

Infractorii erau căutați de autoritățile din Turcia, Franța, Paraguay și Germania pentru diferite infracțiuni. În cazul lui MB, un turc în vârstă de 53 de ani, acesta a fost localizat în Marbella după un control al poliției.

Când agenții au aflat că era persoana căutată la nivel internațional pentru o infracțiune de trafic de droguri, l-au arestat imediat. Potrivit OID, acesta participase la transportul unui kilogram de heroină din Turcia în Germania cu un camion.

În aceeași zi, diferite informații indicau prezența încă unui fugar în Marbella. Se crede că aici ar locui YD, un francez de 39 de ani, căutat de asemenea, de poliție. Acesta a fost arestat în San Pedro Alcántara pentru că avea o pedeapsă de cinci ani și unsprezece luni în curs de executare în țara sa.

 

Femeia de naționalitate română fugea de poliție de luni de zile

 

Printre infractorii arestați de poliția spaniolă se află și o româncă în vârstă de 55 de ani, a cărei inițiale sunt NB. Femeia era căutată de Germania de câteva luni de zile pentru mai multe infracțiuni care constau în bunuri furate. Românca a fost controlată și arestată chiar în stația de autobuz din Malaga, cât aștepta să vină vehiculul.

De asemenea, IR, un francez în vârstă de 34 de ani, era căutat de țara sa pentru presupusa lui participare la o infracțiune împotriva sănătății publice. În sfârșit, RSI, un paraguayan în vârstă de 73 de ani, avea în vigoare un mandat de arestare internațional ca fiind responsabil de o infracțiune economică și financiară.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel