Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Patru români au jefuit o cramă. Bărbații au sustras mai multe sticle de vin și un telefon mobil
WhatsApp
Garda civilă a arestat patru bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 35 de ani, de naționalitate română,  acuzați de infracțiunea de tâlhărie și intrarea prin efracție într-o cramă din orașul Corral de Almaguer (Toledo). Cei patru români au fost arestați la câteva minute după comiterea crimei, după ce au fugit de la fața locului.
Spania. Patru români au jefuit o cramă. Bărbații au sustras mai multe sticle de vin și un telefon mobil

În dimineața zilei de 1 octombrie, la Operațiunea Centrală de Servicii (COS), care gestionează numărul de telefon de urgență 062 al Gărzii Civile, a fost primit un apel care anunța un jaf într-o cramă situat în orașul Corral de Almaguer. Imediat, o patrulă a fost trimisă la fața locului, iar mai multe echipe au fost amplasate pe drumurile de ieșire din municipiu pentru prinderea posibililor infractori. Patrula Gărzii Civile Corral de Almaguer, care venise la fața locului, a confirmat că infractorii au intrat în cramă, după ce au forțat o fereastră, și au furat mai multe sticle de vin și un telefon mobil. Ulterior, au fugit, scrie encastillalamancha.es. 

Câteva minute mai târziu, o patrulă a Gărzii Civile Dosbarrios a observat un vehicul care se deplasa cu viteză mare. Agenții au reușit să oprească mașina, la ieșirea din oraș. Agenții i-au identificat pe cei patru bărbați din automobil. Aceștia sunt patru bărbați de naționalitate română. Doi dintre ei erau cunoscuți oamenilor legii, având la activ mai multe anttecedente penale.

Gardieni civili, împreună cu o patrulă de la Santa Cruz de la Zarza, au verificat interiorul autovehiculului, în care au descoperit sticlele de vin și telefonul mobil, care au fost furate de la cramă. Mai mult, agenți au găsit și diverse obiecte, cu care cei patru au forțat geamul cramei. Prin urmare, agenții de la Garda Civilă i-au arestat pe cei patru români, care au fost puși la dispoziția Tribunalului de Primă Instanță  din Ocaña.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel