Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. O româncă, membră a unei rețele internaționale de trafic de droguri, arestată. Infractorii cultivau marijuana pentru piața europeană
WhatsApp
Agenții Gărzii Civile, în colaborare cu ofițerii de la Oficiul de Analiză și Investigații Fiscale și de la Grupul de Investigare a Traficului de Droguri din Sevilla, au destructurat o organizație criminală, dedicată traficului internațional de marijuana, care opera în zona Marismas del Bajo Guadalquivir și în districtul Utrera de Pinzón.
Spania. O româncă, membră a unei rețele internaționale de trafic de droguri, arestata

În cadrul Operațiunii „GLES20” au fost arestate 13 persoane (12 spanioli și o femeie de naționalitate română), acuzate de  apartenență la o organizație criminală, trafic internațional de stupefiante, spălare de bani și fraudă. În faza finală a operațiunii, au fost efectuate 7 percheziții în orașele Los Palacios și Villafranca, în districtele El Trobal și Los Chapatales și în Pinzón, un district al orașului Utrera, unde au fost găsite circa 800 de plante de marijuana și 30 de kg muguri ambalați în vid gata pentru transport.  De asemenea, au fost depistate 130.000 de euro, cântare de mare precizie, o mașină de ambalat industrială, o dronă, un laptop, cinci autovehicule de ultimă generație și 13 telefoane mobile.

Ancheta a început în noiembrie 2020, când a fost detectat un transport de 22 kg de marijuana, cu destinația Italia. În timpul anchetei, agenții au stabilit că la mijloc este o organizație criminală, care avea și o rețea de cultivatori care furnizau marijuana, care, ulterior, este ambalată în vid și pregătită pentru vânzarea și distribuția în restul Europei, scrie utreraweb.com.

În luna februarie anul trecut, ofițerii Serviciului de Protecție a Naturii al cei ai Gărzii Civile din Dos Hermanas (Sevilla) au identificat, în Los Palacios și Villafranca (Sevilla), o plantație cu 300 de plante de marijuana, în care lucrau  două femei. Ulterior, în luna aprilie, agenții Biroului de Analiză și Investigații Fiscale din cadrul Aeroportului din Sevilia (ODAIFI), împreună cu ofițerii de la Grupul de Investigații a Traficului de Droguri din cadrul Comandamentului din Sevilia (EDOA2) au descins simultan la șapte adrese din localitățile Pinzón, El Trobal și Chapatales, provincia Sevilia. La operațiunea au participat 100 de agenți de poliție. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel