Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania: O româncă își acuză soțul: „M-a dat cu capul de mobilă și m-a lovit cu picioarele“
WhatsApp
Un român de 50 de ani a fost arestat de polițiștii din Ovideo, Spania, după ce soția sa, o româncă de 43 de ani, le-a spus polițiștilor că ar fi vrut să o omoare în bătaie Totuși, femeia nu prezenta nicio urmă de violență pe corp.
Foto ILUSTRATIV

Poliția Locală din Oviedo a reținut, duminică, un bărbat de 50 de ani de origine română pentru acuzații de violență în familie. El este acuzat de soția sa, de 43 de ani, că ar fi vrut să o omoare ân bătaie.

Evenimentele s-au petrecut astăzi, în jurul prânzului, când un vecin, care a și alertat poliția, s-a speriat de scandalul care se auzea într-un imobil din apropiere. Cincisprezece minute mai târziu, o patrulă a apărut la domiciliul celor doi români.

Potrivit unor surse din cadrul Departamentului Securității Cetățenești, agenții au fost întâmpinați de o femeie care era „foarte supărată și nervoasă". Ea a spus poliției că partenerul ei a apucat-o de păr și a „proiectat-o" într-o piesă de mobilier din cameră și apoi i-a dat „mai multe lovituri".

Bărbatul a fost găsit stând pe un scaun de bucătărie. El i-a asigurat pe polițiști că nu și-a atacat soția. Agenții sosii la fața locului au notat în raportul cazul că femeia „nu a prezentat niciun semn vizibil sau vătămare a corpului", potrivit unor surse ale poliției, citate de elcomercio.es.

Cu toate acestea, bărbatul a fost arestat pentru o presupusă infracțiune de violență în familie și transferat la sediul superior al Poliției din Asturias, unde rămâne închis până când va fi prezentat judecătorului. Polițiștii locali s-au oferit să o transfere pe femeie într-un centru de sănătate, însă ea a refuzat acest lucru. Totuși, femeia s-a prezentat la sediul Poliției Naționale pentru a depune o plângere împotriv soțului ei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel