Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Încăierare violentă între mai mulți români și columbieni, la Lugo: Un individ a scos o drujbă
WhatsApp
Mai multe persoane au fost rănite într-o bătaie violentă între români și columbieni la Lugo, Spania. În timpul încăierării, aceștia au folosit cuțite, iar un moment dat, unul dintre indivizi a scos o drujbă.
Spania. Mai mulți răniți într-o bătaie violentă între români și columbieni la Lugo

Poliția Națională a arestat patru bărbați și două femei implicați într-o bătaie care a avut loc duminică dimineața devreme în Vivero (Lugo), în care unul dintre cei implicați a scos chiar și o drujbă ca amenințare.

Potrivit presei străine, 112 Galicia a primit un apel în jurul orei trei dimineața, semnalând o bătaie violentă în fața unui club din bulevardul Vilalba. Operatorii de la 112 au chemat, de asemenea, serviciile medicale deoarece erau răniți. La locul faptei s-au prezentat și Poliția Națională și  Poliția Locală.

 

Unul dintre bătăuși i-a amenințat pe ceilalți cu o drujbă

 

La Voz de Galicia, o publicație locală, a oferit mai multe detalii despre încăierare, Aceștia relatează că două grupuri de persoane - columbieni și români, potrivit "mai multor surse neoficiale" - au început să se lovească reciproc, folosind diverse obiecte pentru a se răni reciproc, cum ar fi cuțite sau alte componente periculoase de la mașină.

În timpul încăierării, unul dintre cei implicați a scos o drujbă. Din fericire, nu a rănit nicio victimă cu ea, ci a folosit-o pentru a le intimida. Fierăstrăul electric a fost confiscat, apoi, de către polițiști.

 

Au fost reţinute şase persoane în urma scandalului 

 

Poliția națională investighează în continuare incidentul. Motivele luptei sunt necunoscute. Au fost reținute două femei, care ulterior au fost eliberate, şi patru bărbaţi care se vor prezenta în faţa unui judecător pentru faptele sale.

Deși mai multe persoane au fost rănite, doi bărbați implicați în bătaie au primit îngrijiri medicale pentru răni grave și au fost transportați cu ambulanța la Spitalul da Mariña.

Unul dintre ei avea o tăietură la cap, în zona scalpului, iar altul avea un traumatism cranio-encefalic ușor și răni de apărare - cele produse atunci când se proteja de un cuțit - pe brațe și mâini, deși în principiu viața lui nu era în pericol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel