Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Două românce l-au băgat în spital pe un bătrân, după ce l-au jefuit pe stradă
WhatsApp
Un bărbat din Vall d'Uixó a ajuns la spital, în această săptămână, după ce a fost victima unui jaf violent, chiar în centrul municipiului. Două femei, despre care oameni legii spun că ar fi de naționalitate română, au agresat victima, care mergea pe strada centrală Poeta Llorente, încercând să-i fure un ceas și un lanț de aur.
Spania. Două românce l-au băgat în spital pe un bătrân, după ce l-au jefuit pe strada

Hoațele au acționat atât de brusc încât și-au rănit victima, care a ajuns la spital cu mai multe vânătăi și traumatisme. Aceste furturi au devenit din ce în ce mai dese în zonă, spun polițiștii. Modul de operare este întotdeauna același. Două femei atacă bătrânii în mijlocul străzii, acționând rapid și violent. Apoi, le-a fură toate obiectele de valoare.

Cele două femei, care l-au atacat pe bătrân, au încercat să-i sustragă un ceas și un lanț de aur. În cele din urmă, au putut să pună mâna pe ceas, deși au făcut tot posibilul să-i ia toate obiecte de valoare. La un moment, bătrânul a căzut iar femeie au urcat într-o mașină care la aștepta, la volan aflându-se un bărbat, scrie elperiodicomediterraneo.com.

Surse din poliție spun că astfel de infracțiuni se repetă cel puțin de două ori pe lună în oraș, repetând același tipar: două femei, un atac violent asupra persoanelor în vârstă și o fugă cu mașina.  În cazurile jafurilor anterioare, martorii au putut vedea plăcuța de înmatriculare a mașinii, iar polițiștii au stabilit că automobilul este deținut de un cetățean român. Oamenii legii au demarat o anchetă pentru a le putea identifica și reține pe cele două infractoare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel