Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Doi pacienți s-au căsătorit într-un salon de spital. Slujba, oficiată prin telefon
WhatsApp
Doi pacienți din Spania s-au căsătorit pe patul de spital, iar un preot a oficiat ceremonia de la distanță, prin telefon. Martori la cununie au fost medicii și asistentele. Mireasa, în scaun cu rotile, și mirele de pe patul de spital și-au spus da, sub privirile emoționante ale cadrelor medicale.  
spania_culplu_casatorit_in_spital

De asemenea, se pare că aceasta a fost și prima dată când Rosario şi Fernando s-au văzut după 10 zile. Buchetul aruncat a fost prins de o asistentă. Cei doi soți au fost mutați în saloane diferite, după ce starea de sănătate a bărbatului  s-a înrăutățit. „Este un bărbat foarte puternic, este un luptător, un campion, va trece cu bine peste toate astea”, a spus Rosario despre soțul ei, scrie pronto.com.ar

Până la momentul actual, Rosario ( 62 de ani) și Fernando ( 70 de ani) nu au luat în calcul căsătoria. Aflat pe patul de spital, bărbatul din Madrid a vrut ca povestea lui să fie transmisă mai departe, așa că și-a întrebat iubita dacă nu vrea să se căsătorească cu el, printr-un mesaj pe Whatsapp.

„În urmă cu vreo 8 zile, nu îmi aduc aminte exact, m-a întrebat dacă vreau să mă căsătoresc cu el printr-un mesaj pe Whatsapp. A fost cea mai mare bucurie. Desigur, i-am spus că răspunsul meu este „DA” şi că ar fi cea mai mare bucurie pentru mine să fiu soţia lui”, a mai declarat Rosario.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel