Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. De ce a MURIT Cornel Galeș, soțul regretatei Ileana Ciuculete, de fapt. DETALII din ANCHETĂ
Cornel Galeș, soțul regretatei artiste Ileana Ciuculete, a murit în cursul zilei de 1 decembrie, în urma unui tragic accident de mașină. Totuși, un detaliu poate schimba complet cursul anchetei. De ce a murit Cornel Galeș, de fapt?

Vestea i-a șocat pe mulți, mai ales că Galeș afișa, în ultima vreme, o atitudine pozitivă și avea chiar planuri de-a se muta în străinătate cu noua sa iubită, Viviana.

Totuși, Cornel Galeș a murit într-un accident de mașină în Spania, lângă Valencia, la scurt timp după ce a petrecut alături de niște prieteni, la ceea ce părea a fi o aniversare. Apropiații au declarat că bărbatul consumase câteva pahare de vin, cu câteva ore înainte de-a se sui la volanul mașinii.

Citește și Cornel Galeș, soțul regretatei Ileana Ciuculete, MORT în SPANIA într-un GRAV ACCIDENT

„Adio prieten drag!!! Cu 3 ore înainte de nenorocire , am luat masa împreuna !! Odihnește în pace, alături de zâna ta!”, este mesajul lui Adrian Stan, prietenul lui Cornel Galeș, în compania căruia s-a aflat duminica seara, înainte de accident, potrivit a1.ro.

Ulterior s-a descoperit faptul că Galeș, soțul regretatei artiste Ileana Ciuculete, nu purta centură în momentul în care s-a produs accidentul de mașină.

Citește și Fratele Ilenei Ciuculete, după moartea lui Cornel Galeș: „Fiecare cum își așterne așa doarme. Acest personaj a dispărut"

Apropiați ai acestuia au declarat faptul că un alt șofer a intrat în mașina în care se afla Galeș, alături de o altă persoană.

Ancheta va stabili dacă este sau nu Cornel Galeș vinovat de producerea acestui accident, pe fondul consumului de alcool.

 

[citeste si]


Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Crossuri parteneri
DCNews.ro
25 mai 2020, 19:59
DCMedical.ro
25 mai 2020, 20:05
DCBusiness.ro
25 mai 2020, 23:59
DefenseRomania.ro
25 mai 2020, 22:19