Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. De ce a MURIT Cornel Galeș, soțul regretatei Ileana Ciuculete, de fapt. DETALII din ANCHETĂ
WhatsApp
Cornel Galeș, soțul regretatei artiste Ileana Ciuculete, a murit în cursul zilei de 1 decembrie, în urma unui tragic accident de mașină. Totuși, un detaliu poate schimba complet cursul anchetei. De ce a murit Cornel Galeș, de fapt?

Vestea i-a șocat pe mulți, mai ales că Galeș afișa, în ultima vreme, o atitudine pozitivă și avea chiar planuri de-a se muta în străinătate cu noua sa iubită, Viviana.

Totuși, Cornel Galeș a murit într-un accident de mașină în Spania, lângă Valencia, la scurt timp după ce a petrecut alături de niște prieteni, la ceea ce părea a fi o aniversare. Apropiații au declarat că bărbatul consumase câteva pahare de vin, cu câteva ore înainte de-a se sui la volanul mașinii.

Citește și Cornel Galeș, soțul regretatei Ileana Ciuculete, MORT în SPANIA într-un GRAV ACCIDENT

„Adio prieten drag!!! Cu 3 ore înainte de nenorocire , am luat masa împreuna !! Odihnește în pace, alături de zâna ta!”, este mesajul lui Adrian Stan, prietenul lui Cornel Galeș, în compania căruia s-a aflat duminica seara, înainte de accident, potrivit a1.ro.

Ulterior s-a descoperit faptul că Galeș, soțul regretatei artiste Ileana Ciuculete, nu purta centură în momentul în care s-a produs accidentul de mașină.

Citește și Fratele Ilenei Ciuculete, după moartea lui Cornel Galeș: „Fiecare cum își așterne așa doarme. Acest personaj a dispărut"

Apropiați ai acestuia au declarat faptul că un alt șofer a intrat în mașina în care se afla Galeș, alături de o altă persoană.

Ancheta va stabili dacă este sau nu Cornel Galeș vinovat de producerea acestui accident, pe fondul consumului de alcool.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel