Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Copil român salvat după ce a fost bătut cu bestialitate și obligat de mamă să muncească pe șantier, grav rănit
O mamă româncă a fost arestată, în Spania. pentru că și-ar fi bătut fiul timp de trei ani. Minorul, care acum are 13 ani, a fost transferat la Son Espases, în plasament. Minorul i-a spus totul tatălui, din România, și unui coleg de școală, reușind să se salveze din mâinile celei care ar fi trebuit să îl ocrotească.
freepik.com

O mamă româncă, acuzată că și-a pedepsit fiul ani întregi, bătându-l cu lesa, a fost arestată în Palma. Trei ani ar fi durat coșmarul băiatului, acum în vârstă de 13 ani, fiind bătut cu brutalitate și fără niciun motiv aparent. Copilul a fost plasat într-un centru special, iar mama a pierdut custodia.

Femeia este despărțită de soțul ei român și locuiește cu prietenul ei. Și bărbatul este acum în vizorul poliției pentru că se pare că și-a încurajat iubita să*și lovească băiatul cu lesa. Anchetatorii fac cercetări și la școala adolescentului din Palma, unde profesorii l-au observat pe acesta în ultima vreme foarte îngrijorat și nervos.

Copil român salvat după ce a fost bătut cu bestialitate și obligat de mamă să muncească pe șantier

 


Bătăile cu cureaua nu au fost singurele barbarii suferite de minorul salvat de Poliția Națională. Când a fost dus la spitalul din Son Espases pentru a fi tratat pentru rănile sale, medicii au detectat unele leziuni care nu erau recente și care aveau o anumită gravitate.

G Ad:

Ulterior, victima a povestit că, la vârsta de 12 ani, a fost obligat să lucreze pe un șantier de construcții, unde tatăl vitreg l-a însoțit. Într-una din zile, minorul a suferit un grav accident de muncă cu răni grave, dar nici mama sa, nici prietenul ei nu l-au dus la spital, deoarece din punct de vedere legal nu putea lucra.

Potrivit Ultima Hora, faptele au fost descoperite joi, când adolescentul a fugit de acasă după o nouă bătaie și s-a refugiat în casa unui coleg de clasă. Tatăl, care locuiește în România, a aflat ce s-a întâmplat și a contactat autoritățile spaniole pentru a raporta situația.

„Treci în cameră că mă duc să iau cureaua“

 


Agenți ai Poliției Naționale l-au localizat pe băiat și l-au dus la sediul poliției pentru a-i lua o declarație. Victima, care era îngrozită, a declarat că în ziua în care a fugit s-a urcat într-un autobuz în Palma, unde se afla și mama sa, care este româncă. Femeia era furioasă pentru că nu a salutat-o, iar când a ajuns în casă i-a spus: "Treci în cameră că mă duc să iau cureaua". Apoi s-a întors cu cureaua și a început să-l lovească în picioare. Băiatul s-a protejat cu brațele și cu o pătură pe care a găsit-o, dar tot a fost rănit, potrivit Ultima Hora.

După bătaie, mama l-a avertizat: "Acum o să te tund", iar în acel moment copilul a ieșit în fugă din casă și, aflat deja în stradă, l-a contactat pe colegul său de școală, cerându-i ajutor și rugându-l să îl ia în primire. Era îngrozit și nu voia să se întoarcă la mama sa sub nicio formă.

Românca a fost arestat la scurt timp după aceea și a refuzat să depună mărturie. Vinerea aceasta a fost trimisă în judecată la Palma pentru o infracțiune de violență domestică.

[citeste si]

Internațional Vezi toate articolele
Crossuri parteneri
Crossuri parteneri
DCNews.ro
18 iun 2021, 22:19
DCMedical.ro
18 iun 2021, 17:39
DCBusiness.ro
18 iun 2021, 22:51
DefenseRomania.ro
18 iun 2021, 23:02
DCBusiness.ro
18 iun 2021, 22:51
DefenseRomania.ro
18 iun 2021, 23:02
DCNews.ro
18 iun 2021, 22:19
DCMedical.ro
18 iun 2021, 17:39
Spectacola.ro
18 iun 2021, 18:52
Spectacola.ro
18 iun 2021, 18:52