Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Zeci de persoane, infectate cu COVID din cauza unui bărbat. A tuşit intenţionat către colegii lui de muncă atunci când l-au trimis acasă
WhatsApp
Un bărbat a fost arestat în Spania, suspectat de agresiune, după ce ar fi infectat 22 de persoane cu Covid, relatează BBC.

Bărbatul de 40 de ani ar fi continuat să meargă la serviciu și la sală, în ciuda faptului că tușea și avea febră de peste 40°C.

El s-a plimbat cu masca jos, tușind și spunând colegilor că avea să-i infecteze.

Cinci colegi de muncă și trei persoane de la sala de sport au fost testate pozitiv. Alte 14 persoane - membri ai familiilor celor infectați - s-au îmbolnăvit, inclusiv trei copii de un an.

Într-o declarație publicată sâmbătă, poliția spaniolă a declarat că bărbatul prezintă simptome de câteva zile, dar a refuzat să plece acasă de la locul de muncă aflat în orașul Manacor.

El a făcut un test PCR într-o seară, dar a doua zi a plecat la serviciu și la sala de fitness, în așteptarea rezultatelor.

Colegii săi i-au cerut să plece acasă, dar el a refuzat, au spus polițiștii. Își dădea masca jos, tușea și spunea: „O să vă infectez pe toți cu coronavirus”.

Când testul său a ieșit pozitiv, colegii au fost „alarmați”, potrivit poliției.

Niciunul dintre oameni nu s-a îmbolnăvit grav, a spus poliția.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel