Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Doi români au răpit și violat ore în șir o minoră: Au filmat-o în timp ce au abuzat-o timp de șase ore. Peste 40 de ani de închisoare
WhatsApp
Doi muncitori sezonieri români din Spania au fost condamnați, ieri, la 23 de ani de închisoare, respectiv 21 ani, pentru răpirea și violarea unei minore.

Oribilele fapte au avut loc în noaptea de Revelion 2019, atunci când cei doi muncitori români au răpit o minoră într-un oraș din Castellón și au violat-o în mod repetat și ore întregi. Camera Penală a dat valabilitate și veridicitate deplină declarației victimei, în vârstă de 17 ani, care a suferit leziuni și stres post-traumatic, pentru care a trebuit să primească tratament psihologic în urma agresiunii.

Unul dintre condamnați, un tânăr de 21 de ani care lucra pe atunci la recolta de portocale, și-a părăsit casa la primele ore ale Revelionului și, în jurul orei cinci dimineața, a văzut o tânără care mergea spre casă printr-un parc după ce participase cu prietenii ei la o petrecere în Piaţa Primăriei.

Judecătorii Curții Supreme consideră faptele deosebit de crude, umilitoare și denigratoare.

 

Ei au filmat-o pe minoră și i-au făcut poze

 

Românul s-a ascuns, a imobilizat-o pe fata apucând-o surprinzător de la spate, a aruncat-o la pământ și a violat-o. Atunci a profitat de starea de „șoc” a femeii pentru a o duce la apartamentul închiriat pe care îl împărțea cu alți muncitori sezonieri. Într-una dintre camere, atacatorul și un altul dintre chiriași au violat-o și abuzat sexual în mod repetat pe minoră tot restul nopții și o parte a dimineții, ignorând refuzurile și multiplele plângeri ale acesteia.

Ei au filmat-o pe minoră și i-au făcut poze fără acordul ei în timp ce o abuzau. Au lăsat-o să plece în jurul orei 11:00 pe 1 ianuarie 2020, la aproximativ șase ore după ce a fost răpită din parc.

 

Infracțiunile, „deosebit de crude și respingătoare”

 

Magistrații îi consideră pe ambii români „autori ai unei infracțiuni de viol continuat în competiție cu una de detenție ilegală și alta de cooperare pentru viol, pentru că au contribuit cu acțiunea lor într-o haita la asigurarea succesului agresiunii sexuale. A treia condamnare este pentru răni”.

Curtea Supremă, la fel ca și instanțele care au judecat cazul înainte, a impus 23 de ani de închisoare primului agresor și 21 celui de-al doilea. Magistrații au subliniat că infracțiunile au fost deosebit de crude și respingătoare, deoarece, pe lângă violurile repetate, „a fost folosită și tratată ca un simplu obiect”, într-o acțiune „umilitoare” și „degradantă”. Este un exemplu clar, adaugă ei, de „obiectivare a unui minor”.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel