Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Coșmarul unei tinere, bătută brutal de un român. După ce i-a refuzat avansurile, a atacat-o crunt scoțându-i dinții
WhatsApp
O victimă a abuzurilor sexuale a povestit, astăzi, în timpul procesului împotriva unui român de 33 de ani, bătaia violentă pe care a primit-o după ce a refuzat să întrețină relații sexuale cu bărbatul, în Madrid, Spania.

Românul, acuzat că a abuzat sexual o tânără, susține că nu-și amintește nimic din timpul evenimentelor petrecute pe 17 octombrie 2020, în apartamentul din districtul Chamberí al fetei, care a fost bătută brutal după ce a refuzat să întrețină relații sexuale cu el.

Parchetul din Madrid solicită 13 ani de închisoare pentru român pentru o infracțiune de abuz sexual, vătămare și jaf cu violență, în timp ce avocatul victimei, Juan Gonzalo Ospina, vrea pedeapsă chiar mai mare, de 16 ani de închisoare. 

 

Românul nu-și mai amintește nimic

 

Potrivit propriilor mărturii, victima, după ce a refuzat să întrețină relații sexuale, a fost bătută brutal de român. A suferit fracturi și deformări la nas, a necesitat reconstrucția a doi dinți și trei zile de spitalizare, la care s-au adăugat încă 87 de zile de convalescență.

La proces, românul susține că nu-și amintește nimic din cele întâmplate în acea noapte. Cu toate acestea, victima a relatat episodul violent trăit cu atacatorul ei.

În cazurile de infracțiuni sexuale, mărturia victimei este suficientă pentru a submina prezumția de nevinovăție a unui inculpat atâta timp cât declarația sa nu ridică îndoieli în instanță.  

 

Românul a început să o bată crunt

 

Evenimentele s-au produs la ora 23:30, pe 17 octombrie 2020, când se afla acasă în cartierul Chamberí, însoțită de acuzat, pe care îl întâlnise cu câteva zile înainte într-un local situat pe strada Pelayo din Madrid, unde sărbătorea ziua lui de naștere.

Victima relatează în plângerea sa că, în jurul orei 08:00, inculpatul a început să o atingă întrun mod de natură sexuală care nu-i plăcea, opunându-se în mod clar acestora și cerându-i inculpatului să plece din locuința ei.

Apoi, inculpatul a început să o bată în timp ce o întreba insistent unde erau banii, moment în care tânăra a dispărut și oaspetele ei a profitat de ocazie pentru a-i fura telefonul mobil, numerar, un lanț de aur și a părăsit casa lăsând femeia grav rănită pe podea.

După ce și-a recăpătat cunoștința, victima a început să le ceară ajutor vecinilor, care au sesizat imediat Poliția. Datorită tehnologiei de geolocalizare, au localizat telefonul mobil al femeii în casa persoanei anchetate.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel