Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Soldații ruși care ocupă regiunea Donețk din Ucraina au mâncat animalele de la ZOO pentru a supraviețui
WhatsApp
Soldații ruși disperați erau atât de înfometați încât au recurs la mâncatul animalelor de la grădina zoologică, susțin voluntarii.
Soldații ruși care ocupă regiunea Donețk din Ucraina au mâncat animalele de la ZOO pentru a supraviețui / Foto: Unsplash

Salvatorii voluntari au declarat că soldații au comis acte oribile de cruzime la grădina zoologică Yampil din regiunea estică Donețk. Satul Yampil a fost eliberat de forțele ucrainene la 30 septembrie. 

 

Au fost ucise două cămile, un cangur, un bizon, câțiva purcei, păsări și lupi 

 

Salvatorii au sosit zece zile mai târziu și au găsit schelete de animale și bucăți de carne și oase împrăștiate pe terenul grădinii zoologice.

'Multe animale au fost mâncate de orci', a declarat unul dintre voluntari, folosind argoul ucrainean pentru invadatorii ruși.

Acele animale care au fost salvate sunt îngrijite în orașul Dnipro, conform Daily Mail.

Înainte de invazia din 24 februarie, îngrijitorii grădinii zoologice au declarat că în incinta complexului se aflau o gamă largă de animale, inclusiv urși, cămile, antilope și mistreți.

Voluntarii colectează materiale pentru a contacta agențiile ucrainene de aplicare a legii în vederea depunerii de acuzații.


Rusia plănuiește să se Retragă din Kherson și să o facă să pară o evacuare civilă și a îndepărtat deja steagul de pe clădiri 


Rusia plănuiește să se retragă din orașul Kherson și să o prezinte ca pe o evacuare civilă, au declarat astăzi oficiali occidentali.

Trupele lui Putin se află în stadii avansate de pregătire a retragerii, au declarat oficialii, după ce au mutat recruți în oraș pentru a acoperi spatele soldaților care fug și au întărit apărarea de cealaltă parte a râului Dnipro. 

Deși nu a fost luată o decizie finală, oficialii cred despre comandanții ruși că au decis că Kherson "nu merită să fie apărat" și că fuga către poziții mai bune dincolo de Nipru le va îmbunătăți șansele de a rezista în timp ce iarna se apropie. 

Aceștia au vorbit în timp ce au apărut imagini din Kherson care arată că steagul rusesc care a fost arborat deasupra primăriei timp de luni de zile a dispărut brusc.

Între timp, colonelul general Alexander Lapin, șeful districtului militar central al Rusiei, considerat acum responsabil pentru apărarea din Donbas, a fost "probabil" demis, conform Daily Mail.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel