Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Șofer român, lovit mortal de un camion. Bărbatul încerca să stingă un incendiu, izbucnit la autovehiculul său
WhatsApp
În timp ce încerca să stingă un incendiu, izbucnit la o macara de mare tonaj, un şofer a fost accidentat mortal, miercuri, pe autostrada A1, în zona municipiului Arad, anunţă Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române.
Șofer, lovit mortal de un camion. Bărbatul încerca să stingă un incendiu, izbucnit la autovehiculul său Sursa - ISU ARAD

„Pe Autostrada A1 Deva – Nădlac, la kilometrul 541 (…), un autovehicul a luat foc în mers, iar şoferul a coborât să-l stingă, moment în care a fost lovit de conducătorul unui autocamion, care nu a frânat. În urma impactului, șoferul a decedat“, a transmis Centrul Infotrafic.

Circulaţia este restricţionată pe prima bandă şi cea de urgenţă de pe sensul de mers Timişoara – Arad, desfăşurându-se pe cea de-a doua bandă, cu viteză redusă. Valorile de trafic sunt în creştere în zonă, fiind formată o coloană de vehicule de aproximativ 500 de metri, a transmis Centrul Infotrafic.

Pompierii au fost solicitați, în jurul orei 13.30, să intervină pentru gestionarea unei situații de urgență generată de producerea unui incendiu al unui autoutilitare, pe A1 km 539 pe sensul de mers, dinspre Timișoara spre Arad.

„La locul evenimentului au fost alocate, de urgență, un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, si un echipaj SMURD. În momentul sosirii forțelor de interventie, a fost găsită și o victima în stare de inconștiență, căzută lângă autoutilitară. A fost solicitat în sprijin și un echipaj SAJ, care a continuat efectuarea manevrelor de resuscitare. Din păcate, victima a fost declarată decedată de medicul echipajului SAJ“, a informat ISU Aradׅ, citat de  actualitati-arad.ro 

 

Bărbatul de 51 de ani a decedat pe loc

 

Incendiul care se manifesta la cabina autoutilitarei a fost lichidat rapid de pompieri. Militarii au mai asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul intervenției. Cauza probabilă de producere a incendiului este un scurtcircuit la instalația electrică a macaralei.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 Nădlac – Deva a reieșit faptul că un bărbat de 51 de ani, din județul Vâlcea, ar fi încercat să stingă focul izbucnit la partea din spate a macaralei de mare tonaj, aflându-se pe banda 1 de circulație, unde a fost acroșat de un ansamblu rutier condus de un cetățean bulgar, în vârstă de 60 de ani.

În urma impactului, bărbatul de 51 de ani a decedat. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului, într-un dosar penal întocmit pentru ucidere din culpă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel